Viktig förlängning!


Mariestad har gjort klart för ytterligare ett år med den riviga och poängstarka forwarden Viktor Torstensson, genom Viktors påskrift har man nu två poängstarka kedjor att lita sig emot. Man kanske trots allt inte får räkna bort Mariestad från toppstriden då man nu fått behålla majoriteten av den trupp som man hade i allsvenskan, man ska väl egentligen då gardera sig med att säga att den truppen inte räckte särskilt långt mot tuffare motstånd.

Men allsvenskan och div 1 är två skilda världar och dom killarna som dom nu har på kontrakt är spelare som genom åren producerat bra med poäng i hockeyettan, nu har man dessutom fått ytterligare hårdhet efter ett tuft år i allsvenskan.

Nyckeln till framgångar för Mariestad ser jag i en bra start där man återvinner det självförtroende som man förmodligen tappade under fjolåret, några vinster i början ger en pånyttfödd vinnarskalle till den aning sargade truppen.

Hobbypsykologen har talat!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle vara roligt att se en lista på dom bästa ligorna i europa, kanske en top 10lista eller liknande. du har väl garanterat koll på det =)

2009-05-09 @ 22:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0