"Vadde" förlänger!


Halmstad Hockey fortsätter att signa upp den trupp som i våras tog steget upp i ettan, man kommer att helt förlita sig på att den truppen håller för spel även denna säsong. I går så var det min gode vän Vadim Matitsyns tur att skriva på för nästkommande säsong, det visar på att klubben har uppskattat hans oömma och uppoffrande spelstil. Det ska bli kul att se vad "Vadde" kan göra i ettan, sin senaste sejour i divisionen blev tyvärr ett evigt bänknötande då han representerade Linden Hockey. Detta visar dock att Halmstad tror mycket på sin Lettiske anfallare och förhoppningsvis så innebär det att chanserna till spel ökar drastiskt, det är denna laglojale kille värd.

I övrigt så ställer jag mig frågandes till Halmstads satsning, visst att dom har det tungt ekonomiskt och visst att dom har konkursen som ligger och gnager i minnet. Men när dom väl har tagit sig upp igen, är det inte då viktigt att hålla sig kvar? Visst att dom hade en stark trupp i tvåan och visst att dom lekte hem kvalet men det är ändå en oerhörd skillnad under en lång säsong mellan divisionerna. Hur reagerar truppen om dom börjar med några förluster? Det är ingenting dom är vana med då dom under fjolåret lekte hem dom flesta matcherna.

Nu har en fågel viskat i mitt öra att dom ska förstärka upp truppen med några etablerade spelare som kan krydda upp den starka stomme som dom hoppas att dom redan har. Man har säkert en del pengar att röra sig med beträffande dom värvningarna och dom kommer säkert att som deras ambition är hitta spelare med erfarenhet från allsvenskt spel.

Vi får väl se när vi summerar säsongen om det var ett bra val att förlita sig på fjolårstruppen eller inte, en sak som är säker är att kontinutet aldrig är fel. Men i slutändan slår ändå alltid klass kontinutet så blir en tuff uppgift för denna hungriga nykomling.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0