Vad händer i Lycksele?


Det är en anonym stackare som i kommentarsfältet berättar att han snart tappar tålamodet då det är väldigt tyst från Lyckseles sida. Bloggen kan dock lugna ned dig med några korta punkter.

- I går så var nya tränaren Andreas Berglund på besök och då fick han chansen till att träffa många ur fjolårstruppen, han hade även individuella samtal med oss som kunde närvara under dagen.

- Jag fick ett bra intryck av Andreas då han verkar vara väldigt mån om att ha en bra kontakt med spelarna och framförallt mån om att utveckla respektive individ.

- 2 Clemensnäsforwards ryktas in, förhoppningsvis så lyckas klubben inom en snar framtid knyta åt sig duon.

- 2 tryoutspelare är redan nu klara, dom huserade under fjolåret i tvåan där den ena av dom gjorde bra med poäng i en av dom sydligare serierna. Tyvärr har jag inga namn på dessa killar!

- Backen Oscar Broberg blev första man att signa ett nytt kontrakt, förhoppningsvis följer nu en del spelare efter.

- Klubben kan förhoppningsvis inom en snar framtid signa upp en viktig pjäs i det framtida lagbygget.

- Den person som tagit på sig ansvaret som tillfällig sportchef gör ett fantastiskt jobb med små medel, kan nästan lova att han kommer att ställa en rätt så stark trupp på benen när han är färdig med sitt jobb.

Som du/ni ser så är det många om än så länge men ha bara tålamod så ska du/ni se att det löser sig till det bästa, bloggen är inte särskilt orolig då jag vet att det är full aktivitet bland dom ansvariga.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

låter bra! slim som snart skriver på? :P

2009-05-17 @ 18:24:42
Postat av: Anonym

Tack så mycket för det ! :)

2009-05-18 @ 15:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0