Övergångar, rykten och förlängningar!


Övergångar:

Alexander Stenström B Östersund till Vallentuna

Michael Kollar Fw Solna AIK J-20 till Vallentuna

Sam Foorozesh Fw Solna AIK J-20 till Vallentuna

Marwin Bernesjö B Sunne till Vallentuna

Viktor Åkerlund Mv Väsby till Vallentuna

Jesper Gustafsson Fw Munkfors till Sunne

Dave Lindarv B Huddinge till Olofström

Kontraktsförlängningar:

Christoffer Björklund B Tingsryd

Christopher From-Björk B Tingsryd

Jonas Westman B Vallentuna

Andreas Elofsson Fw Nybro

Jonny Ågren Fw Nybro

Andreas Holfelt B Nybro

Rykten:

Anders Söderström B Clemensnäs till Lindlöven

Viktor Edström Fw Clemensnäs till Lindlöven

Juha Matti Yli Junnila Fw Asplöven till Oskarshamn/Tingsryd

Joni Lindlöf Fw Asplöven till Frankrike

Kommentar:

Vallentuna var ute och shoppade lite bredd i dagarna, det behövs under en lång säsong. Vet att dom har tankar på att föryngra truppen då man har en väldigt bra juniorverksamhet i föreningen, målsättningen kommer nog vara att fixa nytt kontrakt utan att behöva kvala. Lindarv lämnar Huddinge för Olofström, kan bara se att han gör det för pengarna och intressets skull. Som jag sagt tidigare så är alla div 1 spelares dröm att spela i den tuffa F serien då den även oftast har välfyllda läktare.

Nybro kontrakterade i dag tre viktiga kuggar som kommer att vara en del av stommen, viktigt att få behålla dom som klarat sig bra även på den allsvenska nivån. Tingsryd får behålla spelskickliga backen Björklund och man väljer också att förlänga med store From-Björk, enligt Herr Fahlander så är det en konstig kontraktsförlängning.

Nu är det bloggen skrev tidigare i dag officiellt då man nu under eftermiddagen kunde läsa på Asplövens svenskafans sida att klubben varit i kontakt med Kirunatrion Mikael Lasu, Joel Fredriksson och Joakim Fredriksson.
Samtidigt så ryktas både Joni Lindlöf och Juha Matti Yli Junnila vara på väg ifrån klubben, vad som händer för dom återstår att se.

I en tidigare rapportering här i bloggen så ryktades Boden vara ute efter Clemensnäs Viktor Edström, nu ger sig även Lindlöven in i jakten. Anders Söderström kommer förmodligen att hamna där då tjejen hans har fått ett fint kontraktsförslag från Volleybollaget i samhället, en bra backförstärkning för Lindlöven då dom får en spelskicklig och rutinerad Söderström in i truppen.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0