Nya påskrifter!


Bara timmarna efter att Jimmy Lundbergs kontraktsförlängning blev officiell så blev det även klart att Mr Lycksele Niklas Dahl fortsätter ytterligare en säsong. Ett bra val tycker bloggen då han bidrar med mängder av rutin och framförallt ett stort hjärta för klubben. Dessutom spelskicklig som få och kan användas på dom flesta positioner, helt enkelt en viktig kugge i maskineriet.

Samtidigt står det klart att Kalix får behålla duon Anders Vikman och Rikard Boudin ytterligare en säsong, två otroligt viktiga påskrifter. Anders var under fjolåret motorn i Kalix offensiv medans Rikard var den stora nyckeln till den tighta defensiv som man till slut fick till under säsongen.

Bloggen passar också på att tacka Peter Rundblad för inlägget som han skrev under förmiddagen, bloggansvarige själv satt då mitt uppe i en lång bilresa ner till hockeymeckat Dalarna. Nu är bloggen på plats i Falun där helgen ska tillbringas, ni får ha överseende med att det kan bli en aning inläggsfattigt under några dagar framöver.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lugnt! Kan fylla på med mer inlägg när du är borta, om jag får någon bra idé dvs...

2009-05-20 @ 22:29:52
Postat av: C

Inga påskrifter från den två CHC fw med lycksele. De har tackat nej.

2009-05-21 @ 08:53:02
Postat av: Dahl

Tack för den fina beskrivningen.. Hoppas vi blir lagkamrater i år igen..

2009-05-21 @ 12:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0