Några bra värvningar!

 
Dagen har så här långt bjudit på en del bra värvningar och en och annan kontraktsförlängning, senare under kvällen kommer bloggen presentera en exklusiv intervju med Fredrik Alcén som i dag blev officiellt klar för Västervik.

Nyförvärv:

Viktor Ringberg Fw Vita Hästen till Karlskrona
( Karlskronas sista ( ? ) pusselbit i lagbygget blev denna högproduktiva rightskytt som under fjolårssäsongen svarade för fina 48 poäng ( 27+21 ) på sina 40 spelade matcher. En mycket bra värvning då Karlskrona har sökt efter en rightskytt som är duktig i powerplayspelet, Karlskrona regerar! )

Sebastian Ellerstad Fw Tingsryd till Vita Hästen ( Norrköping som stad borde passa Sebastian bättre då han inte alls var nöjd med sin tillvaro i Tingsryd, "det enda man kunde göra var att spela tv-spel" var en kommentar som man kunde läsa om när han berättade om tiden i byn. Trots tristessen så svarade han för 38 poäng ( 13+25 ) på sina 39 matcher, dom flesta av dom poängen kom innan jul. Kanske var tristessen en anledning till att produktionen sjönk efter jul, i vilket fall som helst så är detta en bra värvning av Vita Hästen. )

Fredrik Alcén Mv Kiruna till Västervik ( Fredrik fick aldrig den uppbackning från fans och tränare som en spelare behöver och det i sin tur medförde ett blandat målvaktsspel. Periodvis var han riktigt bra medans svackorna som kom kanske blev en aning djupa. Det kändes som att denna talangfulla och duktiga målvakt körde fast under säsongen och ett miljöombyte kommer göra honom gott. En bra skolad målvakt som har alla förutsättningar som finns för att bli en av ettans bästa, kanske kommer genombrottet nu? )

Daniel Sween B Solna AIK J-20 till Västervik ( Jag kan säga direkt att Daniel inte kommer tillföra något konstruktivt i sitt backspel då han endast mäktat med 2 assistpoäng på sina 71 superelitmatcher. Daniel är nästan 2 meter lång och 100 kilo tung och det kommer innebära att vi får se ett fysiskt och enkelt spel från hans sida, en defensivgigant mån tro? )

Sebastian Varjomaa B Fagersta till Västervik ( Gjorde skapligt med poäng i tvåan och är säkerligen betydligt konstruktivare än vad Daniel är, återstår att se om han klarar av att spela ett konstruktivt spel även i ettan. )

Arvid Larsson B Enköping till Visby/Roma ( Arvid vänder hem till ön efter en säsong i Enköping, förhoppningsvis tar han med sig värdefull rutin från spel på denna nivå. Förmodligen en back som kommer komplettera en redan stark backbesättning. )

Kontraktsförlängningar:

Jacob Sundell B Västervik

Eric Örnberg Fw Väsby

Andreas Lilja B Väsby

Eric Örnberg är en viktig förlängning då han snittar en poäng per match, en liten trollgubbe som har gudabenådade händer och en bra skridskoåkning. Andreas Lilja är också en bra påskrift då han är en stabil back på denna nivå, det börjar se bra ut för Väsby. Jacob Sundell har trots att han är jämnårig med mig representerat moderklubben genom alla säsonger, det var mycket hjärta i det bläcket kan man säga.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0