Har vinden vänt för Lasu nu?


Asplöven och Mikael Lasu har under i stort sett hela silly season kopplats samman, anledningarna till det har varit att Freddy Lindfors blir tränare, att han trivdes bra under sin senaste sejour där, att Kiruna stramar åt lönebudgeten och att han i Asplöven blivit erbjuden en mycket bra lön.

Med andra ord så talar väl allt för att en flytt sydöst ska bli av?

Man kan så tycka, men bara för några dagar sedan så svarade Kiruna Asplövens bud då man erbjöd Mikael en tjänst inom föreningen. Det medför att man kan ge Mikael en betydligt bättre lön medans han i sin tur får mer än bara själva hockeyspelandet att göra. En klockren lösning då Mikael kommer att göra ett fantastiskt jobb och vara ett gott ansikte utåt för Kirunas hockey.

Tänk vad det kan svänga i denna branschen, ena dagen har man ena benet i Haparanda för att nästa dag hamna med andra benet hemma i Kiruna. Vilket ben väger egentligen tyngst? Allt annat än att han nu blir kvar i Kiruna får ses som en stor skräll då han nu även får bygga på sig viktig erfarenhet i arbetslivet. Ett gott jobb med detta och världen ligger öppen för honom, du kan inte tacka nej till detta Mikael!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: a

vad är det för kneg?

2009-05-27 @ 11:35:24
Postat av: Christer S

Håller helt med där, Lasu skulle vara helt klockren för föreningen som ansikte utåt! Hoppas han nappar på det!

2009-05-27 @ 11:35:36
Postat av: kriruna

Det låter otroligt kul om han stannar...

2009-05-27 @ 17:43:29
Postat av: Mattias

Han vill ju inte spela med ett loser gäng som tar sommarlov i februari typ =)

2009-05-27 @ 21:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0