Grattis kära läsare!


Kul med så många kommentarer angående sambandet mellan dom två bildena i det förra inlägget, har liksom ni mina aningar om att PK Spår AB har en del med Mikaels underskrift att göra. Eftersom han får ett jobb inom föreningen så lär det inte vara aktuellt att han kommer att jobba åt PK Spår AB, det mest troliga är att han blir företagets spelare under säsongen som kommer. Måste säga att jag är imponerad över eran skarpsynhet, det är bara att säga grattis till det fina detektivarbete som ni har gjort.

Annars är det bara en övergång av värde denna dag då Mörrum plockar in duktige centern Linus Berg från Mjölby, ett bra förvärv då dom får en stor, stark och spelskicklig kille som kommer att bidra med en hel del i framförallt offensiven. Nu är väl poängen under fjolåret en aning missvisande om hans kapacitet då han kamperade ihop med Ulf Söderström under i stort sett hela säsongen, det blir många gratispoäng när man spelar ihop med en sådan lirare. Samtidigt så har förtjänat att spela med Ulf och det vittnar om klass, helt klart en väldigt bra förstärkning till ett redan intressant Mörrum.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: jodå

Fick i fyllekön till empes nyss veta av en väldigt trovärdig källa att du (jimmy) också blivit erbjuden jobba inom KIF, vet att det finns sanning i detta!

2009-05-30 @ 03:15:43
Postat av: Jimmy

Jodå:



Haha, hur relevant och sanningsenlig är egentligen den klassiska empeskön?

Var det finskan i kassan som sa det? =)



2009-05-30 @ 10:22:18
Postat av: jodå

I empeskön är allting sant! Och nej, det var inte Annelie i kassan =)

2009-05-30 @ 10:34:12
Postat av: Jimmy

Jodå:



Du har faktiskt rätt i det, empeskön ljuger aldrig =) Brukar vara en hög promillehalt på dom som söker sig dit..

Kommer att när allt är klart gå ut med vilka klubbar som var intresserade och varför jag tackade nej..Du får hålla dig till dess =)

2009-05-30 @ 12:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0