En bra förlängning och profiltätt!


Väsby är laget som äntligen bjuder upp till något händelserikt då man i dag tillsammans med backen Jakob Danielsson kom överens om ytterligare samarbete parterna emellan. En bra kontraktsförlängning då Jakob är en otroligt poängstark back, han är dessutom helt ok defensivt då han är stor och relativt kraftfull. Han har dessutom ett av ettans hårdaste slagskott, kanske till och med det hårdaste?

Annars är det fortsatt tyst på silly season fronten, det känns som att den nu har gått in i depression för att återigen sprattla till liv lite senare. Tur är väl det då bloggen i morgon reser ner till Falun och den årliga innebandyturneringen Viking Line Cup. Skrev lite om den tidigare och räknade då upp dom hockeyprofiler som varit med genom åren, lämnade dock vårt lag till ett tillfälle som detta. Window Vipers går verkligen inte av för hackor meritmässigt, titta på spelartruppen här nedan så förstår ni.

- Viktor Glans ( 26 matcher i ettan, var i fjol med och förde upp IFK Ore till tvåan )

- Jesper Larsson ( 105 matcher och 9 ass i ettan har det blivit för denna defensiva back, var ifjol med och förde upp IFK Ore i tvåan )

- Alexander Jestoi ( 37 matcher och 5 poäng har det blivit i ettan, meritlistan är desto tyngre. Två J-18 Sm-guld med Frölunda och var ifjol med och förde upp IFK Ore i tvåan )

- Markus Persson ( 180 matcher och 69 poäng i ettan, är kaptenernas kapten i detta sällskap )

- Alexander Heurlin ( 165 matcher och 100 poäng i ettan, dessutom finns det 204 utvisningsminuter i bagaget för denna vindsnabba ytterforward )

- Jonatan Lindroth ( 135 matcher och 56 poäng i ettan, kommer från en uppskattad säsong i Asplöven )

- Jimmy Stålnacke ( 259 matcher och 152 poäng i ettan, rutinen kanske kan bli tungan på vågen när vi närmar oss slutspel? )

- Henrik Bergenström ( 30 matcher och 4 poäng i allsvenskan, 206 matcher och 166 poäng i ettan. I broderns frånvaro så förlitar vi oss fullt ut på denna kreatör, är Henrik bra så är laget bra och vice versa )

- Joakim Norin ( 113 matcher och 41 poäng i ettan har det blivit för denna fysiska back, har dessutom ett proffsår i Frankrike och Lyon i bagaget )

- Andreas Öberg ( 78 matcher och 14 poäng i ettan, dessutom har denna tuffa back 134 utvisningsminuter på kontot )

- Niklas Porter ( Vår egen amerikan kom in i truppen i samma veva som storstjärnan Jens Bergenström deklarerade att han värdesatte rehabträningen före laget, påtryckningar från Leksand gjorde att han inte kunde tacka ja till spel. In kommer istället denna attitydsspelare som summerat 2 poäng på sina 35 matcher i ettan, är dock inte här för att göra poäng utan hårt jobb och snabba fötter är det som gäller )

- Anders Snis ( 59 matcher och 16 poäng i ettan för denna ödmjuka och följsamma back, på meritlistan finns även ett J 18 Sm-guld och ett proffsår i Holland )

Skade/Rehablistan

- Jens Bergenström
( Vi började ana detta beslut redan tidigt i våras då vi från Jens tidigt fick indikationer på att denna sommar skulle användas till rehabträning. Han kom ifjol in som en poängmaskin och ledare i gruppen, Leksand höll dock andan när han i ett tidigt skede av turneringen åkte på en ful smäll. Han reste sig på nio och fortsatte trots begränsad rörlighet att leverera, en attitydsspelare och poängmaskin i en och samma person. 52 matcher och 12 poäng i elitserien och 297 matcher och 250 poäng i allsvenskan är respektabla siffror. Bland övriga meriter finns flest allsvenska mål 03/04, avancemang till elitserien 04/05 och flest poäng i allsvenskan 07/08, med andra ord ett tungt avbräck för oss i Window Vipers )

General Manager

Jonas Bäckström ( Hatten är på och Jonas kommer förmodligen återigen att lyckas med sin aggressiva coachning, om han dyker upp vill säga? Tidiga och sena matchstarter är ingenting för Jonas, framförallt inte om matcherna spelas på helger. En glädjespridare och taktiker som har ett mål med sin coachning, att VINNA matcher!

Det blir alltså tredje starten för detta lag, första året var ett lärdomsår och givetvis så fick vi då respass direkt. Under fjolåret så spelade vi oss fram till kvartsfinal innan vi snöpligt föll med endast 5 sekunder kvar. I år så ska det enligt planen då äntligen vara dax, i år ska guldet hem!

Let´s go Vipers!

Over and Out!
 

Kommentarer
Postat av: 134 min i båset!

sista ordet är inte sagt om jensa tror ja!! dyker nog upp när de börjar lukta avansemang, så som förra året! så jag tror jensa kommer att kunna skådas i en wiper outfit då han lär ha saknat sin prodektiva omgivning som förra året!;)

2009-05-19 @ 20:00:28
Postat av: Anonym

Jo sista ordet är sagt, Jensa skjuter just nu sin moderklubb Intersport mot slutspel.....

2009-05-21 @ 18:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0