Bra signaler Halmstad!


Bloggen skrev tidigare om nykomlingen Halmstad och deras satsning, ställde mig då lite frågandes till varför man signade upp så många från fjolårstruppen medans man helt saknade nyförvärv. Jag ställde mig även frågandes till hur den truppen som tog upp laget i ettan verkligen nu står sig när man under en hel säsong ska spela tuffa och tighta matcher. Vill minnas att jag då skrev att man har som ambition att dom killar man värvar in ska vara av hög klass och ha rutin från spel på högre nivå. Gjorde man det så skulle man säkert stå sig starka till hösten då fjolårstruppen ändå höll en bra kvalité, många från den truppen kommer säkerligen klara även div 1 spel galant.

Som ett brev på posten så kom då klubbens första meriterade nyförvärv, det är den 34-årige Peter Ström som ansluter efter att han under dom två senaste säsongerna huserat i allsvenska Växjö. Peters meritkonto är en härlig syn att skåda då han har spelat 524 elitseriematcher med Frölunda och Timrå och dessutom provat på spel i både Italien och Danmark. En härlig värvning då Peter kommer att bidra med värdefull rutin och dessutom ett passningsspel av världsklass, men det måste ha varit en dyr värvning?

Sak samma om värvningen var dyr eller inte, för att kunna etablera sig i ettan så måste det till några starka pjäser. Första pjäsen är uppställd och nu väntar man bara på vad som komma skall. För det är väl inte slut på etablerade värvningar nu?

Till sist så kan bloggen nu bekräfta att Emil Jakobsson blir nästa Kirunaspelare att lämna då han i dag officiellt ska blir klar för Östersund, måste nu surfa in och se om man kan läsa det någonstans.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Kirunabo

Övergången finns att läsa i Länstidningen:

http://zport.se/hockey/1.1037816

2009-05-13 @ 10:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0