Vilken klubb vinner dragkampen?


Den spelskicklige tvåvägscentern Mikael Lasu är efter en ny stabil säsong het på den annars rätt så kyliga tranfermarknaden. Kirunasonen har tidigare här i bloggen kopplats ihop med både Asplöven och en klubb långt ner i södra Sverige. Att Asplöven gärna vill ha tillbaka Mikael är ingen större skräll då han hade en bra fjolårssäsong i klubben, dessutom är parhästen och tränaren Freddy Lindfors tillbaka i gränsstaden.

Men i dag så dök det upp ett nytt rykte, Lasu på gång till ''''''''' sas det, hans namn var under eftermiddagen uppe för diskussion hos denna framgångsrika div 1 klubb. Än så länge så ska inga muntliga diskussioner vara tagna, att dock nämnas i denna klubb vittnar om att Mikael har haft en bra utveckling även denna säsong. Han kommer från sin klart poängstarkaste säsong där han summerade 43 poäng på dom 33 matcher som han spelade, klart att man då ska vara uppe på tapeten hos dom klubbarna som vill förstärka centersidan.

Bloggen vill dock ännu inte avslöja något namn på klubben som det handlar om, dock så är det en klubb som för tillfället är bland landets hetaste. Man har framtiden för sig kan jag säga och att man för tillfället är på jakt efter två centrar till den redan starka truppen.

Omgång 6 i kvalet till allsvenskan går i kväll av stapeln, det börjar nu dra ihop sig och matcherna börjar nu gå in i vinna eller försvinna karaktär. Bloggen måste väl återigen ge ett litet tips, brukar inte bli så himla lyckat när jag försöker ge mig på resultaten i matcherna.

Örebro-Asplöven 5-2 ( Asplöven får tillbaka sin förstakedja och den skickliga backen Mikko Purontakanen, nu måste dock Örebro ha läst på sin läxa. Förlust för Örebro i kväll och den allsvenska drömmen känns avlägsen, inte ska man väl misslyckas även i år?)

Nybro-Huddinge 4-3 ( Nybro är erkänt hemmastarka och när man under förra omgången även jagade bort bortaspöket så borde självförtroendet ha växt betänkligt i dom småländska skogarna.)

Tingsryd-Valbo 6-1 ( Valbo väger aningen för lätt i dessa sammanhang, när man dessutom ska besöka en nästintill fullsatt Dackehall så blir det alldeles för tufft. En enkel seger för Tingsryd som genom det hakar på tåget till allsvenskan, kan man verkligen ta sig dit utan att nån gång under säsongen glänsa?)

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 4321

Karlskrona är klubben han ryktas till.

2009-03-27 @ 18:37:37
Postat av: Anonym

Karlskrona är klubben han ryktas till.

2009-03-27 @ 18:38:59
Postat av: Anonym

Tror och hoppas han blir kvar i Kiruna.

2009-03-27 @ 20:54:34
Postat av: Anonym

du prickade iaf in tippset på asplövens match:) grattis!

2009-03-27 @ 21:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0