Spänningen stiger..

 
i playoffspelet mot allsvenskan. Dagens omgång är för många av lagen en sista chans till att förlänga säsongen, förlust för Valbo, Asplöven, Nyköping eller Enköping så är säsongen över för deras del. Det kommer bli en hel del nerv runt om i Sverige och även för bloggansvarige som vill ha kvar Asplöven även efter i kväll.
Jag sitter själv här med en hel del funderingar inför kvällens matcher, se bara här nedan.

- Kommer Markus Ottosson till spel för sitt Piteå i dag? Han ska enligt rykterna just nu vara i Stockholm för att försöka ta sig in på polishögskolan, flyger Piteå upp sin målvaktskanon till dom båda matcherna?

- Om inte, hur mycket kommer Asplöven då att vinna med? Inget ont om Marcus Ernlund då han är en kompetent målvakt, men att försöka jämföra honom med "Mål-Otto" känns inte rättvist.

- Om "Mål-Otto" kommer till spel, lyckas Asplöven då få hål på honom? Jag är tveksam, börjar mer och mer tro på att han blir den som sänker Asplövens hopp om allsvenskan!

- Kommer Valbo kunna svara upp, man hade trots allt ledningen med 5 minuter kvar sist! På några få minuter så vände det från matchboll till att ha kniven på strupen, orkar dom resa sig?

- Kommer Nyköping kunna bjuda upp borta i svårspelade Dackehallen? Nej Nej Nej!

- Inte kan väl Örebro missa denna chans? Nej Nej Nej, i år är det deras tur att få vara med och leka ända in i April månad!

- Om man åker ur i playoff 3, är det ett fiasko då? Nej säger jag, i detta skede så kan allt hända. Förlust i första matchen och man har en himla press på sig, du kan i match två dominera fullständigt men ändå inte få in pucken. Det ser inte jag som ett fiasko, alla lag som tagit sig hit är i mina ögon vinnare!

- Visst att tex Asplöven och Örebro har målet allsvenskan, men hur troligt är det egentligen att just dom ska gå dit? Det är inte många procents chans då allt måste stämma i precis rätt läge, i såna här situationer så räcker det inte med kunnande och hjärta då turen och tillfälligheterna spelar en så hima stor roll!

Kvällens matcher slutar på detta sätt:

Örebro-Enköping 4-1
Tingsryd-Nyköping 5-2
Valbo-Skåre 5-4
Asplöven-Piteå 6-2 ( 3-2 om "Mål-Otto" kommer till spel)

Elitseriens kvartsfinaler:

Luleå-Frölunda 3-2
Skellefteå-Linköping 3-4
Brynäs-Färjestad 2-3
Timrå-Hv71 3-4 ot

Playoff till elitseriekval:

Växjö-Almtuna 3-1

Over and Out!



Kommentarer
Postat av: Anders

Om nu Örebro skulle gå vidare så skulle det (med herr Fahlanders egen teori) innebära att dom södra serierna är sämre än div 1A eftersom dom åkt ut 3 år i rad mot lag från den serien.

2009-03-09 @ 13:10:46
Postat av: Anonym

Om asplöven går upp til allsvenskan, går alla lag från eran kvalserie upp då?

2009-03-09 @ 16:24:28
Postat av: Anders

Förklara gärna vad du menar...?

2009-03-09 @ 20:54:39
Postat av: Anonym

Anonym: Om Asplöven går upp i allsvenskan så borde det innebära att alla vi tre lag från kvalserien får spela i div 1 till hösten..Men det är verkligen en utopi då jag tyvärr inte kan se hur Asplöven ska lyckas ta sig upp, finns för många bra lag i kvalserien..Men större under har skett!

2009-03-09 @ 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0