Östersund nästa?


Nälden Hockeys succéman Johan Jönsson ryktas nu vara på gång till Östersund, 41 poäng på 36 matcher gör honom givetvis intressant för grannklubben.
Ett lunchmöte med Östersunds sportchef är visst inbokat till veckan, förmodligen kommer dom ganska snabbt överens då jag inte tror att Johan placerar sig i kategorin "dyra spelare".

För övrigt så stoltserar Johan med att ha den kanske fulaste spelarbilden på statistiksidan eliteprospects, det har dock sin naturliga förklaring. Bilden är tagen efter en match mot Asplöven, Johan irrade i spel 5 mot 3 in sig framför Asplövenburen. I nästa sekund så får han mottaga ett stenhårt slagskott i ansiktet, det som gör historien än mer intressant är att pucken faktiskt styrs i mål.
Tänderna går att byta men målet kommer i statistiken alltid att finnas kvar, alla mål är roliga mål kort och gott.

Länkar här nedan till Johans profil på eliteprospects:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4817

Det kliar i bloggens fingrar att förtälja lite historier, med respekt åt föreningen och berörda parter så ska jag försöka att låta bli. Läsarantalet hade direkt skjutit i höjden men känns bättre att hålla på sin värdighet, ska försöka hålla mig någon vecka till åtminstone. Annars finns inte så mycket i ryktesväg just nu, övergångar och förmodade övergångar har Fahlander på hockeysverige järnkoll på. Hänvisar till honom om ni verkligen vill vara uppdaterad på det senaste i div 1 Sverige då den mannen har äckligt stor koll.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du om det är någon på ingång för LSK? Behöver inte veta vem bara OM det är nån på gång.

2009-03-23 @ 16:49:32
Postat av: Jimmy

Anonym: Ryktas väl i dagsläget om två ganska tunga namn och en del mindre kända..Prio ett för föreningen lär dock vara att göra klart tränarfrågan innan energi på nyförvärv läggs..

2009-03-23 @ 17:37:03
Postat av: Greger

Handlar "smaskiga" sakerna möjligtvis om Kiruna?

2009-03-23 @ 23:04:58
Postat av: Jimmy

Greger: Tyvärr inte Kiruna, väldigt tyst där uppe just nu trots att ny tränare ska tillsättas och att många spelare verkar lämna..

2009-03-23 @ 23:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0