Någon utländsk klubb som är intresserad av mina tjänster?


Ja i dom banorna börjar man att tänka när man ser hur det svenska hockeyförbundet arbetar, dom måste driva med oss?
Klockan 09.00 så var det återigen dax för klubbarna att samlas inför ett tredje telefonmöte, nu skulle väl vi väl ändå nås av ett besked? Det blev som befarat, lottningen skulle göras om eftersom reglerna ej uppfyllts. Helt rätt enligt mitt tycke då den första lottningen höll sig utanför regelverket, det var trots allt glasklart att det i reglerna stod ungefär enligt följande.

- Lag två i allettan mellan möter lag två i allettan södra, det lag med mest inspelade poäng får fördelen av en extra hemmamatch.

- Vinnarna av allettorna lottas mot någon av vinnarna från playoff 2, dock ej mot någon från samma alletta.

Glasklara regler, nu skulle väl ändå ingenting kunna gå snett? Haha, trodde ni va! I sista minuten så hittade återigen hockeyförbundet en egen väg att gå, man kunde helt plötsligt lottas mot lag från samma alletta.
Det är väl klart att Asplöven och Piteå då skulle få möta varandra, undrar hur ärlig denna "lottning" egentligen var då söderlagen visat sin motvilja att sätta sig på flyget upp till Luleå för vidare transport till antingen Haparanda eller Piteå.

Den här soppan stinker verkligen då man på det här sättet inte riskerar att få med två utbölingar i den framtida kvalserien, tänk vad tråkigt det hade varit för Nybro och Tingsryd att behöva resa upp till kalla och hemska norrland. Det är 2009 grabbar, det finns flyg och det finns fina hotell även i norrland, det är inte så farligt som ni tror. Jag tror ni kommer klara er bra med era fin skor och dyra jeans då det faktiskt nu finns både plogbil och vägar här uppe. Vi har också fixat ishallar som ni får spela i, varma och fina sådana dessutom. Det är klart att dom inte håller samma kvalité som Dackehallen och Victoriahallen, dom hallarna är ju riktigt fina 1800-tals anläggningar.

Så var inte så blyga grabbar, våga besöka oss här uppe oxå. Men glöm bara inte att ta med er tio kronor till kaffet på flyget upp, SAS har slutat med gratiskaffe sedan en tid tillbaka.

Så här ser playoff 3 mötena ut:

Asplöven-Piteå
Tingsryd-Nyköping
Örebro-Enköping
Valbo-Skåre

Återkommer i kväll med en genomgång inför dessa matcher, i ärlighetens namn så har man börjat tappa intresset för detta. Det blir alltså först i kvalserien som Asplöven eller Piteå får testa sina vingar mot dom lite finare lagen, ja dom som har matchtröjor som inte luktar skoteravgaser förstås.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

nej men fy fan vad tråkigt att asparna och pite kommer mötas! Riktigt uselt!!!

2009-03-04 @ 11:36:24
Postat av: KalleAnka

Fifan vilket pajasförbund!

2009-03-04 @ 12:07:48
Postat av: Fredrik

Jag håller med om att den här lottningen blev skandalartad, och att det blev mer rätt nu när bestämmelserna har följts. Även matchen Asplöven - Piteå följer bestämmelserna då det inte står något i Seriebestämmelserna om att PO3 inte kan lottas så att lag från samma serie möts, se http://www.swehockey.se/files/%7B3F7E05E3-D993-4479-A225-0EB3115C952E%7D.pdf



De bestämmelserna var fastställda i maj i fjol, de får väl se till att få det rätt till nästa år...

2009-03-04 @ 12:29:34
Postat av: Jimmy

Fredrik: Du har så rätt så rätt i det, kanske jag som har fel men tycker mig någonstans ha läst detta..För alla klubbar kan väl inte ha uppfattat olika då dom flesta lags hemsidor haft uppe en liknande tanke när inte playoff 2 var färdigspelat..Menar då att dom ställt upp hur lagen kan få mötas på samma sätt, ungefär så här..



Asplöven-Nyköping/Skåre

Tingsryd-Piteå/Nyköping

Valbo-Piteå/Skåre



Tror inte heller Asplöven bokar flygbiljett till sthlm om man inte läst regelverket ordentligt?



Vet dock inte vad jag ska tro om denna soppa, pinsamt agerande är det i vilket fall som helst..

2009-03-04 @ 13:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0