Legenden är tillbaka..


i Haparanda då han redan nu presenterades som Asplövens tränare inför nästkommande säsong. Givetvis är det Freddy Lindfors som är tillbaka, redan nu kan det nog slås fast att det blir en av Asplövens bästa värvningar denna vår/sommar.
Jag kunde dock känna att det var en aning underligt att man går ut med detta redan nu, funderade på om man redan har gett upp denna säsong.
Var tvungen att slå en signal till ordförande Magnus Lehto för att höra hur tankarna gick, han hälsade att genom att göra detta officiellt så kanske man på så sätt kunde väcka laget.

Det låter väl sunt men personligen så hade jag nog väntat med detta tills säsongen var över, men det är klart att man i detta läge måste försöka med allt som bara går för att återigen försöka komma in på det vinnande spåret.

Att det är en bra värvning är det inget snack om då Freddy är en otroligt skicklig istränare, dessutom är han mästerlig på att bygga lag och att få spelarna att köpa hans filosofi om hur hockey ska spelas.

Nu åker bloggen i väg på turné, Haparanda och Arena Polarica nästa. Det ska bli kul att få se både Valbo och Örebro, har stora förhoppningar framförallt på Örebro.

I går så hade vi avslutningsmiddag med laget, lite spa och bastu stod som aktivitet innan maten. Det var en trevlig kväll i gott sällskap, tack för en fantastiskt rolig säsong killar!
Vår sportchef Håkan Forsberg har aviserat att han vill hoppa av sitt uppdrag i föreningen, illa illa då Håkan är den bästa sportchef som jag har haft att göra med. Jag hoppas föreningen gör allt dom kan för att få behålla Håkan, det kan i så fall vara klubbens viktigaste förlängning på kontraktssidan.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: hockey

du som vet allt jimmy, vad har urban omark och timo lindström för introlåtar hemma i kuben?=)

2009-03-21 @ 17:41:08
Postat av: finjävel

Brother firetribe - i am rock och Wasp - wildchild

2009-03-21 @ 19:39:51
Postat av: Anonym

Lules j20 i semifinal..

2009-03-21 @ 20:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0