Tillbaka i verkligheten!


Jag måste erkänna att bloggen nu under veckoslutet inte alls har varit som den ska vara, dåligt med inlägg och dåligt med news. Jag får helt enkelt skylla på att det varit studentvecka ( Nej, absolut inte jag som har tagit studenten ) och det har inneburit en hel del fixande hit och dit. Dessutom så har jag gjort mina sista dagar på jobbet och det är inte så enkelt att bara arbeta av dom och gå hem när sista dagen är gjord, iallafall inte när man arbetar innanför skolans väggar.

Nu har jag fått skylla bort mig lite grann och ni har fått reda på varför nivån inte varit vad den borde under dom senaste dagarna, nu återgår vi till normala och skriver om lite hockey.

Det har varit en hel del glödheta övergångar under helgen, tänkte att jag här nedan ger er en liten inblick om vad som har hänt.

- Robin Jalkerud Fw Vallentuna till Asplöven ( Ett energiknippe som är tänkt att ersätta Jimmy Blixt och Mikael Österberg, liten till växten men bra fart och frenesi i sin skridskoåkning. Väldigt lik sin halvbror Jimmie Ölvestad i spelstilen och har faktiskt en del allsvenska matcher på kontot. Är ingen stor poänggörare men kanske man i Robin hittar en lika fin "dark horse" som Marcus Waldehagen var under fjolåret, av tradition så har spelare från Stockholmsområdet en härlig attityd till sporten. )

- Marcus Schelin Fw Surahammar till Mjölby ( Har egentligen aldrig varit en stor målskytt men fick verkligen till det under fjolåret då han summerade 22+8 på sina 39 matcher. 22 mål är ett makalöst facit och det verkar som att Marcus trivs nära motståndarnas mål, kan han leva upp till detta även i år så är det en drömvärvning från Mjölbys sida. )

Jonas Höög Fw Arboga till Chamonix ( Denna hockeyartist hade en makalös fjolårssäsong då han producerade magnifika 71 poäng ( 31+40 ) på 40 matcher. Detta gjorde att han varit stekhet på spelarmarknaden denna silly season, bland annat Asplöven har jobbat hårt för att försöka få hans påskrift. Nu blev det i stället utlandsspel för Jonas då han väljer att fortsätta sin karriär i den Franska högstaligan. Jonas är utrustad med otroliga händer och ett stort offensivt spel, han har dock mycket att jobba med när det gäller defensiven och attityden. Med hockeyartister får man oftast leva med dessa negativa aspekter, så länge dom producerar i offensiven så är det ingen som klagar. )

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: läktarspion i fururinken.

Hej Jimmy..



Det vore roligt om du kunde gå igenom ditt nya lag Kalix, spelare för splelare så här under silly season...

Tack för en bra läsning.

2009-06-14 @ 15:46:26
Postat av: chefen

Joel fredriksson till asplöven!!!

2009-06-14 @ 15:57:40
Postat av: Bajaren

Jalkerud var en riktig kämpe när han lirade i bajen. Orädd och jobbig för motståndarna. Bra förvärv.

2009-06-14 @ 17:37:58
Postat av: Uppslagsboken

Joel Fredriksson har skrivit på för Asplöven

2009-06-14 @ 17:45:14
Postat av: erer

Undrar hur nära Höög var asplöven, de verkar publicera många "lösa" rykten...

2009-06-14 @ 19:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0