Ständigt i fokus!


Asplöven HC har för vana att få stå i fokus när toppspelare blir lediga, på ett eller annat sätt så ryktas dom alltid till klubben. Denna gång är det Skellefteåsonen Kent Lindberg som har bestämt sig för att flytta hem från Sparta Sarpsborg som håller till i den Norska högstaligan. Var tror ni Kent ryktas hamna? Givetvis till Asplöven som sägs ha lagt ett jättebud, 30000 kr netto/månaden, fri mat och fri bostad är det ihärdiga rykten som säger.

Bloggen skulle tro att detta är en sanning med viss modifikation, känns som att summorna bara blir högre desto längre ett rykte sprider sig. Skulle det däremot stämma så är det otroligt bud som jag har svårt att se att Kent kan tacka nej till. Det finns tydligen fortfarande pengar i ettan, åtminstone i Asplöven och Haparanda!

Blir intressant att följa upp denna story, det känns nämligen som att det kommer att stanna vid just ett rykte. Asplöven har en förmåga att alltid hamna i fokus när det handlar om pengar och bra spelare, det får man tacka sin frispråkige ordförande Magnus Lehto för!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: p.r

Hoppas på spel i Pite istället!

2009-06-01 @ 22:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0