Poängmaskiner väljer Västervik!


Grattis till två formidabla värvningar säger bloggen till Västervik då det nu står klart att Lindlövenduon Thom Nordin/Joacim Hedblad är klar för klubben. Det är två högproducerande forwards som under fjolåret stod för 38 poäng vardera och ingick tillsammans med spelmotorn Daniel Wallén ( nu Skövde ) i en högklassig förstakedja.

Detta innebär att Lindlövens förstakedja nu är ett minne blott för klubben och genom det så luktar det bistra tider för hockeyn i Lindesberg. Vilka ska egentligen kunna ersätta denna produktion med tanke på att dessa tre var otroligt billiga i drift om man ser till det dom producerade?

Förhoppningsvis får vi nu se duon tillsammans med publikfavoriten och skridskovirtuosen Emil "67:an" Georgsson, blir det att dessa tre kamperar ihop så har man en av landets bästa förstakedjor att tillgå. Det ska bli intressant att följa dessa två herrar i vinter då man nu får ett kvitto på om dom klarar sig på egna ben eller om dom har levt på spelgeniet och spelmotorn Daniel Wallén!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

Olofström verkar ha gjort en bra värvning!

2009-06-17 @ 15:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0