"Otto" blir LSK trogen!


Lyckseles backjätte Mattias Ottosson valde strax innan midsommar att signa på för ytterligare ett år med klubben efter att ha varit rätt så attraktiv på spelarmarknaden. Fullt förståeligt då "Otto" gjorde en grym fjolårssäsong där han från sin backplats summerade fina 18 poäng ( 10+8 ) på 30 spelade matcher.

Mattias är en karaktärsspelare utan dess like då han dag ut och dag in alltid ger 110 % för laget, förutom attityden så är han en tvåvägsback som kan användas i alla viktiga situationer. Helt enkelt en stabil pjäs att som tränare luta sig emot då du alltid vet vad du får av honom, med andra ord en riktigt viktig kontraktsförlängning.

Bloggen är övertygad om att Mattias i år kommer att få en viktig roll i gruppen, kan nästan med all säkerhet säga att vi kommer att få se honom i någon av dom tre kaptensrollerna då han har precis dom kvalitéerna och ledaregenskaperna som man söker hos kaptenerna.

                                                                110 % + vinnarskalle = framgång !
                                  
                       01
                                                                                 Källa: www.jenslindmark.se

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: 2

bra svatta!

2009-06-21 @ 20:02:19
Postat av: Anonym

Tips på inlägg är kanske att du kan ranka vilka tre spelare i respektiva lag i div 1 A du tycker ska vara i de tre kaptensrollerna.

Kanske även beskriva olika ledartyper, t ex den som visar vägen men inte säger så mycket, den verbale, den som föregår med gott exempel o.s.v.

Du har väl egna erfarenheter från detta så du har ju inblick i det hela.

2009-06-22 @ 11:52:29
Postat av: Jimmy

Anonym:



Tack för den kommentaren, nu gav du mig något att skriva om i eftermiddag!

2009-06-22 @ 12:19:07
Postat av: C

Sen får du gärna tala om ifall det finns några retstickor/"Bulan" Berglund typer i lagen. Några jobbiga j-vlar helt enkelt.

2009-06-22 @ 15:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0