LSK på offensiven eller?


I dagens www.folkbladet.nu så går det att läsa att Björklövenspelarna Johan Bergmark och Fredrik Davidsson är aktuella för spel i Lycksele till hösten, Ärligt talat så är båda egentligen överkvalificerade för spel i ettan men tack vare att Björklöven inte vill utnyttja deras tjänster så öppnar sig denna lösning. Dom båda herrarna har en familjesituation som gör att en flytt från Umeå blir problematisk och dessutom så är dom inte direkt 18 år och utvecklingsbara längre. Det är väl det som talar för att dom hamnar i Lycksele, kan klubben bara finansera detta så tror iallafall inte bloggen att detta är en omöjlighet.

Det som talar emor är just hur klubben ska lyckas finansera detta och att dom båda säkerligen inte saknar andra anbud, i Bergmarks fall så vet jag att till exempel Asplöven är med i dragkampen. Det är ingen lätt motståndare då Asplövens ordförande Magnus Lehto sällan brukar förlora en budgivning, han hävdar fortfarande att den enda budgivning som han har förlorat är den mellan dom och Piteå i fallet Markus Ottosson.

Mer Lycksele nytt, under söndagen så hade man besök av Clemensnäsduon Zakarias Granlund/Oskar Edström och av Björklövenspelaren Fredrik Sandström. Alla tre sägs ha fått ett positivt intryck av besöket och kanske att man genom just det nu har kommit närmare varandra i förhandlingarna. Tror klubben skulle känna sig tillfredställda om man kunde knyta åt sig framförallt Clemensnäsduon då man har jobbat ända sedan i våras med att hitta en bra helhetslösning åt dom. Helt tyst är det alltså inte i "byn", det börjar nu sakta men säkert att röra på sig.

Asplövens defensiv gigant Mikko Purontakanen aviserade i går att han lämnar klubben, ny klubbadress blir Finska Kiekko-Laser som för övrigt tränas av forne Asplövenspelaren Teemu Käyhkö. Ett tungt tapp då Mikko var en stabil pjäs att luta sig emot både på och utanför banan, tittar man franmförallt på hans plus/minus statistik så inser man hur mycket han betydde.

Under föregående vecka så ryktades det här i bloggen om att Östersundsbacken Patrik Wallón var mycket nära spel i Nybro, under gårdagen så kom en bekräftelse på att det nu är helt klart. Sådana besked gillas av bloggen, det gör att trohetsnivån på denna sida blir allt högre. Precis så vill jag att det ska vara, det ska inte direkt vara någon skvallersida som människor ska läsa enbart för det goda nöjet. Jag vill gärna leverera trovärdiga men ändå roliga och bra texter som får er läsare att vilja återvända, det är viktigt om nästa delmål på 2000 besökare under ett dygn ska bli ett faktum. Målet är nära då rekordet nu är uppe på fantastiska 1586 besökare, silly season rules!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Eriksson

Jäkligt roligt att höra :) Att det är så mycket intresserade :) Grattis Jimmy 2000 kommer du ta :)

Postat av: Anonym

har hört rykten att clemensnäsduon kan gå till boden

2009-06-09 @ 12:09:55
Postat av: Eriksson

yttligare en junior klar för kiruna. Christofer Orava. Mangnus Sandström fortfarande aktuell för kiruna IF.

2009-06-09 @ 14:06:23
Postat av: OG

GO LSK

2009-06-09 @ 16:44:37
Postat av: 2

Haha, såg en rolig sak.. Östersund hade ifjol en tränare vid namn Hasse Brunk, kanske säger en hel del om deras spel ifjol :)

2009-06-09 @ 19:13:33
Postat av: Anonym

hur har LSK råd??? med tanke på den ekonomi de har idag.. manna från himlen eller bra sponsor eller överskrids kontot

2009-06-09 @ 19:38:12
Postat av: Sennebanan

har hört att clemensduon just nu bara satsar mot Glommers inlinesturnering 18/7

2009-06-10 @ 06:29:43
URL: http://www.laget.se/glommersinlines

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0