Lite rykten!


Fick under gårdagen ytterligare lite rykten från en bra källa, som alltid så får man ta det för vad det är. Det är trots allt bara ett rykte och spelare pratar oftast med flera klubbar under silly season.

- Oscar Molin B Kiruna till Västervik ( Parterna pratar med varandra, vet ej hur långt dom kommit i förhandlingarna. )

- Kim Sunna Fw Kiruna till Västervik ( Äntligen lite news om Kim, vad jag vet så är han i ett liknande läge som Oscar. )

- Stefan Sterner C Zeltweg till Hedemora ( Mannen med eliteprospects snyggaste mustasch är på väg hem till Hedemora igen, en poängmaskin som alla topplag skulle ha stor nytta av. Det hänger visst på om klubben lyckas fixa ett jobb! Sportchefer, kasta er på luren! )

- Joel Asp B Kiruna till Asplöven ( Han ser ut att hamna i Asplöven men även varit i kontakt med Väsby, det troliga är att vi till hösten ser honom i Gränsstadens stoltheter. )

- Anders Lövdahl C Tingsryd till Asplöven ( Jag skulle gärna se Anders i Asplöven, har i mina samtal med Mr Lehto alltid hyllat honom. Stor, stark, pucksäker och en fenomenal tekare. Han skulle minst sagt vara ett bra förvärv för Östra Norrbottens stoltheter. )

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0