Inside Boden!


Efter två dagars midsommarledighet så är nu bloggen åter på plats, förhoppningsvis med nyladdade batterier efter en lugn och skön helg. Fiske ( Bloggen fick faktiskt en gädda! ), god mat, god dryck och trevligt umgänge har stått på menyn under dagarna i Bockträsk, helt enkelt otroligt avkopplande och sköna dagar!

Nu är det då återigen dags att börja leverera igen trots att det är en ganska händelsefattig tid i hockeyettan just nu. Tur är det väl då att bloggen har skapat sig källor i klubbarnas innandömen, blir lite enklare att forska fram rykten och sånt då kan jag säga.

När jag kom hem från midsommarfirandet så hade jag fått ett intressant mail om vad som händer och sker i Boden, skönt att se att Peter Harila och dom övriga i sportrådet verkar jobba hårt. Det här är den senaste rapporten om vad som händer innanför Björknäshallens väggar.

Förhandlingar med följande spelare:

Peter Skoggård Mv ( Luleåfostrad målvakt som senaste säsongen spelade i Tierp, gjorde året innan två matcher med Asplöven var av den ena var när man mötte Kiruna på bortais. Den gången vill jag minnas att Petter snubblade på benskyddsremmen och att Kiruna genom det fick öppet mål, visst var det så? )

Christoffer Drugge B ( Var under fjolåret med på en tryout med Asplöven som tyvärr inte renderade i något kontrakt, lämnade då för spel i den Engelska andraligan. En hårdför kille som inte bangar för en fight, en bra lagspelare som är en fantastisk kille även utanför isen. )

Daniel Flodin B ( Skridskorna låg kvar på hyllan under fjolåret, kanske nu är redo för comeback? Jag mötte Daniel när han spelade i Borlänge och vill minnas honom som väldigt bra, vet han var väldigt uppskattad i Borlänge och att dom gjorde allt för att få honom att stanna. )

Jonas Carlenius B ( Jonas och tidigare nämnde Drugge är riktigt bra kompisar, dom skulle nog gärna se sig tillsammans i samma lag. Jonas kom under fjolåret in lagomt till fortsättningsserien efter en sejour i SPHL och växte direkt ut till en nyckelback. )

Spelare som avvaktar än:

Christoffer Brännström B ( Vet ej orsak. )

Fredrik Näsvall Fw  ( Söker arbete, skridskorna låg på hyllan under fjolåret. )

Fredrik Lindmark B ( Vet ej orsak men skulle tro att Fredrik överväger en fortsättning på grund av både familj och att han trots allt börjar bli en aning till åren. Synd om Fredrik väljer att sluta då hans rutin är viktig att ha i en grupp, dessutom så var han riktigt bra i slutet på säsongen. )

Hjalmar Törnqvist B ( Studier, mer än så vet jag inte. Kan väl tänkas att han väntar på svar från en skola söderut eller liknande. )

Viktor Edström Fw ( Clemensnäsforwarden söker jobb, löser det sig med det så är Boden ett troligt alternativ. )

Det var det senaste runt Boden och den nordligaste hockeyettan, bloggen väntar nu med spänning på när det ska börja att levereras i Kiruna och Asplöven. Det är nog bara en tidsfråga innan påskrifterna börjar att ramla in!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jonnne

ja nog var det Skoggård alltid. Kan även lägga till att det var i förlängningen eller precis i slutet av matchen minns inte riktigt.. Dock ett dåligt valt tillfälle att snybbla på skydden:)

2009-06-21 @ 17:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0