Hur långt kan Visby/Roma ta sig i år?


Den frågeställningen går just nu runt i mina tankar då man i dag stärkte upp sig ytterligare genom att den viktiga backen Tobias Lilja nu har beslutat sig för att stanna på ön. Den forne Kirunaspelaren är en riktigt bra back på denna nivå och tillför mängder med rutin till ö-laget, genom denna påskrift så verkar man nu har fyllt upp sin backbesättning.

Som det verkar så finns det nu endast ett fåtal forwardsplatser att fylla upp, lyckas man få in någon riktig klasspelare på någon av dom platserna så kommer man garanterat att vara med och utmana om en plats till kvalserien. Eller är det kanske för tidigt med tanke på att man inför fjolåret var nykomlingar?

I sådana fall ska det vara för tidigt även för Karlskrona och det tror jag defintivt inte att det är, det borde innebära att även Visby/Roma kan ta sig långt trots avsaknaden av rutin från spel på denna nivå. Den avsaknaden finns absolut inte i truppen och det är väl det som i slutändan betyder något, visst att man kan prata mycket om att vinnarkultur och tradition sitter i väggarna men i slutändan är det ändå truppen som ska göra det oavsett hur mycket tradition det sitter i dom berömda väggarna.

Jag tror stenhårt på Visby/Roma och jag är nästan säker på att dom kommer vara med länge och utmana denna säsong, det kanske inte räcker ända fram men det räcker defintivt till värdefull rutin för föreningen!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Bortbytingen

Hm du verkar tro mer på Visby/Roma än Fahlander som inte ens har dom med som utmanare till kvalserien. Lite olika tänk där. Va tror du om Väsby i år då?

2009-06-24 @ 07:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0