Grattis Maccen!


Det blev som bloggen anade, i det långa loppet så visade det sig att Mikael Lasu och hobbysporter är en lyckad kombination. Att det sedan satt hårdare inne än vad någon kunde tro är en annan femma, i slutändan handlar det ändå inte om hur man vinner.

Det var alltså dött lopp efter dag i denna 5-kamp, vi gick in i dagens tävlande med ett 1-1 läge och chansen till skräll fanns alltså fortfarande.
Det började också bra då bloggen visade sig från sin bästa sida i sporten bowling, 145 och 166 summerades på dom två första serierna och genom det så behövdes aldrig den tredje serien tas i bruk. 2-1 ledning inför pingisen, snacka om drömläge!

Pingis visade sig dock vara Maccens sport helt och hållet då han vann i två rakka set med siffrorna 14-12 och 11-7. Spännande värre var det alltså när vi satte oss ner för avgörandet, yatzy stod på menyn!

Där visade Maccen sina färdigheter och kunde enkelt avfärda mig med siffrorna 277-204, klasskillnaden var total!

Trots en förlust med 2-3 i matcher så är jag ändå rätt så nöjd med dessa tävlingsdagar, fick något att bygga ifrån och ska nog i framtiden kunna utveckla mig till en svårslagen 5-kampare. Det gäller bara att skaffa sig nog med fritid så man hinner utöva alla dessa meningslösa sporter, proffslivet lockar med andra ord!

Från det ena till det andra, Asplövenaktuella centern Anders Lövdahl är nu mer inte så aktuell för föreningen då han i dagarna skrev på för Borlänge igen efter att han ifjol gjorde en utflykt till Mora och sedemera Tingsryd. Han väljer alltså tryggheten före det jättebud som Asplöven kom med, jakten på en bra center går nu alltså vidare för Asplövens del.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur mycket besökare har du haft senaste tiden?

2009-06-30 @ 19:14:37
Postat av: chefen

Verkar som om asplöven missar nya spelare......

2009-06-30 @ 19:34:21
Postat av: Jimmy

Anonym:



Det har gått ner lite sedan midsommarhelgen, ungefär 700-900 besökare har det väl legat på sen dess..

2009-06-30 @ 22:41:59
Postat av: tack för intressant läsning

men tänk då på att folk använder datorn betydligt mindre under sommaren (iaf jag)

2009-07-01 @ 22:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0