Där satt den!


I kväll så kan vi bocka av delmål ett för Kiruna denna säsong, allettanplatsen blev i och med Joel Fredrikssons påskrift redan säkrad. Målkungen stannar alltså ytterligare ett år, genom det så kan man stoltsera med en intakt förstakedja även denna säsong. Mycket viktigt då det inte är många lag i ettan som kan stoltsera med en förstakedja av denna klass, den kliver lätt in på en topp fem placering när det gäller förstakedjor i div 1 Sverige. Den har alla ingredienser som man behöver, kanske att man stundtals kan sakna lite tyngd.

- Joel Törmä ( Kirunahjärta, hög arbetskapacitet, oöm, slitstark, skridskovirtuos, föredöme, arbetshäst. Kärt barn har många namn, det man kan fastslå är att det är Joel som öppnar ytorna för sina kedjekamrater. )

- Andreas Nyberg ( Kirunahjärta, speluppbyggare, artist, poängmaskin. Om Joel T är hjärtat i kedjan så är det Andreas som är hjärnan, styr och ställer som han vill ute på banan. )

- Joel Fredriksson ( Målskytten, mer behöver egentligen inte skrivas. Visst att han har många fina kvalitéer men det är målskyttet som gör han så hyperfarlig, ger du honom ett läge så sätter han två puckar! )

Som ni förstår så var detta en viktig pusselbit, nu kan Stefan Lundmyr sätta in det tunga artelleriet på att hitta några bra backar och en bra målvakt. Lyckas man med dom värvningarna så kommer Kiruna att bli livsfarliga i vinter då många lag på pappret blir mycket mycket svagare än tidigare år.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0