Ytterligare en doldis klar för Asplöven!


Asplövens strategi under denna silly season börjar nu bli allt mer glasklar när man under gårdagen gjorde klart med ytterligare en doldis. Denna gång handlar det om den spelskickliga rightbacken Henrik Olsson som under fjolåret gjorde 20 poäng fördelade på 5 mål och 15 assist. Han är utbildad inom Timrås organisation men har under dom två senaste säsongerna spelat med Kovland i div 1 B.

Belackare kanske nu säger att Asplöven har slut på pengar och att det är därför man nu värvar okända kort, det är väl en sanning med modifikation. Det är dåliga tider och det vore väl konstigt om då inte även Asplöven drabbas, dom har väl inte direkt någon robot som sitter och tillverkar pengar åt dom. Så här ser det ut runt om i landet, man värvar unga spelare som har chansen att ta några kliv i sin utveckling under säsongens gång. Dessutom så är det ju inte direkt spillet som Asplöven tar utan det känns som att det är dom som får välja först på dessa talangfulla killar. För hur det än är så kan Asplöven alltid betala bäst, skulle tro att en kille som Henrik inte ens har varit i närheten att bli erbjuden dom summor som Asplöven hostar upp.

I samma veva som Henrik blev klar för klubben så läckte ett häftigt rykte ut då klubben gick ut och sa att man är väldigt nära att knyta till sig Sm-liiga meriterade Tommi Hannus som har 376 Sm-liiga matcher på sitt erfarenhetskonto. Verkar vara en bra forward som har snittat kring 15 poäng per säsong, det får väl anses som helt okej i en toppliga i Europa. Förmodligen så kommer man att lyckas knyta till sig Tommi och han kommer med all säkerhet bli värdefull, framförallt om det blir så att man tappar Urban Omark. Där ryktas det för övrigt om spel i Luleå Rebels, tror dock att det bara kommer att stanna vid just ett rykte.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0