Vem är Mr X?


Asplöven gjorde en Tingsryd/Örebro i dag när man gick ut med att en Mr X var klar för klubben, vem kan det då vara? Bloggen försökte sig på ett samtal till Magnus Lehto och kunde åtminstone få ut denna information.

- Över 400 allsvenska matcher

- Spelade i allsvenskan under fjolåret

- Snittat 40-50 poäng genom åren

- Ett fåtal elitseriematcher

- Ytterforward

Om Magnus nu inte ljuger ( vilket jag nästan tror att han gör ) så borde detta bli en lättforskad historia. Dessa är namn som bloggen hade kunnat tänka sig.

- Björn Östlund Bofors ( Inga elitseriematcher men över 400 allsvenska matcher och två säsonger i rad med 40 poäng. )

- Fredrik Davidsson Björklöven ( Nja inte helt troligt det heller men större chans än att det är Björn som det handlar om. )

Som ni ser så är inte all fakta som han uppgett relevant, betvivlar att det är varken Björn eller Fredrik som det handlar om.

Hjälp mig nu kära läsare, vem kan Mr X vara?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anton

Han blåljug för de! He törs ja nästan svära på.

2009-07-28 @ 23:54:32
Postat av: Löven-bloggaren

Vilken ledig AS-spelare passar in på den där beskrivningen? Davidsson har ju nybyggt hus i Umeå och lär inte vilja flytta enligt mina källor, som däremot placerar honom i Vindeln. Blir intressant att följa.

2009-07-29 @ 07:36:57
URL: http://lovenbloggaren.wordpress.com/
Postat av: Jimmy

Löven-bloggaren:



Det finns absolut ingen som passar in på det så bara att inse att man inte fick den infon man behövde för att kunna lösa gåtan =)

2009-07-29 @ 09:52:26
Postat av: Zumpan

Fahlander gjorde väl likadant med Örebros MR.X och gav lite falsk info för att ingen skulle lista ut vem det var innan det var officielt

2009-07-29 @ 11:57:36
Postat av: Jens

Östlund har ju meddelat att han slutar med hockeyn och han har fått ett nytt jobb i Karlskoga. Tveksamt om spel i Asplöven är tillräckligt för att locka honom till att återuppta karriären och lämna ett nytt jobb...

2009-07-29 @ 12:11:34
URL: http://www.jenslindmark.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0