Olofström fortsätter på den inslagna vägen!


Det har pratats en hel del om att Olofström inför denna säsong får skära rätt ordentligt i sin lönebudget, det verkar dock inte hindra dom från att värva transatlanter med bra meriter. För en tid sedan gjorde man klart med kanadensaren Benoit Doucet som har två poängstarka säsonger i ECHL i backfickan, vad kostar inte en sådan värvning?

I dag var det dags igen då man plockar landsmannen Mark Hurtubise från Edinburgh Capitals som håller till i Storbritanniens högstaliga EIHL, där gjorde han under fjolåret fantastiska 101 poäng ( 34+67 ) trots att ligan håller rätt så hög klass. Vad kostar då denna värvning?

Jag skulle tro att man får en 5-6 riktigt bra svenska div 1 spelare för dom pengar som man lägger på dessa två herrar men samtidgt så drar alltid transatlanter folk till arenorna. Kan dessa killar leva upp till sina meriter så kommer dom bära Olofström på sina axlar, det ska bli kul att se vem dom placerar som tredjelänk  i denna kedja.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: vill jag inte säga

Känner en av transatlanterna som lirade där förra året, och jag tippar på att det kostar runt 35-40 papp/månad i år också.



Tack för en bra blogg btw

2009-07-03 @ 22:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0