När ska det hända något?


Ännu en lugn dag på silly season, när ska egentligen lagen i den nordligaste ettan börja agera? Ser för att vara en bit in i Juli oroväckande tunnt ut på en del håll.

Asplöven

Behöver backar och någon spetsspelare på forwardssidan, inte ett dugg orande egentligen då det ser bättre ut än ifjol denna tid på året.

Boden

En båsöppnare på målvaktssidan och mängder utav utespelare saknas än, vad är det som egentligen händer? Eller kanske just där felet är, det händer ingenting? Nu får Mr Harila och dom övriga i sportrådet börja agera om man ska kunna ta ytterligare ett kliv i vinter.

Clemensnäs

Orkar inte ens kommentera deras situation, kommer dom ens till spel? Många som väntar på ett besked från laget med Sveriges kallaste arena, som ni vet så går Clemensnäs oavsett hur det ser ut till playoff!

Kalix

Börjar se rätt så bra ut, någon back till av klass så tror jag klubben sitter rätt så nöjda. Man har en skön mix av gammalt och ungt och kan bli en obehaglig överraskning i vinter om det vill sig väl.

Kiruna

Offensivt ser man äckligt starka ut även i år men det behövs fortfarande fler kompetenta backar. Men det kommer att lösa sig, det om något är jag säker på. Hur gör man på målvaktssidan, satsar man ungt på Malmqvist och Gräsvik?

Luleå Rebels

Började silly season kaxigt, efter det har det varit tyst. Sitter man nöjda? Skulle inte tro det då det behövs förstärkas i alla lagdelar. Kanske man hittar ett utropstecken i någon som ska plugga i staden?

Lycksele

Rykterna säger att man genom samarbetet med Björklöven kommer att få lös 3-4 spelare därifrån till matcherna, stämmer det så kan det bli en rolig säsong i nyrenoverade Tannens ishall. Om samarbetet endast blir ett avtal på pappret så ser det onekligen tunnt ut för inlandets stolthet, blir intressant att se vad som händer.

Piteå

Alla som har en inblick i div 1 A väntar på samma besked, stannar backdemonen Niklas Strandberg eller hamnar han som utfyllnadsback i Skellefteå AIK ? Rykterna är många och bloggen har just nu ute en fråga till Niklas som jag ännu inte lyckats få svar på. Stannar Niklas och att man dessutom lyckas knyta till sig någon forward av hög klass så kan det bli en lång säsong i LF Arena. Som vanligt så ser man inte så otroligt starka ut på pappret men väl på isen så brukar man göra jobbet. Piteå är alltid med i toppen trots att man arbetar med betydligt mindre medel än vad Kiruna och Asplöven gör. Imponerande!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jonas

Har svårt att se att Stralla skulle få en kontrakt med Skellefteå. Han gjorde iofs inte bort sig dom matcher han spelade förra säsongen men det känns som om man hellre tar upp ytterligare en junior är kontrakterar Strandberg

2009-07-05 @ 16:20:25
URL: http://www.dagens-hockey.se/
Postat av: Eriksson

Clemensnäs har inte kallaste hallen det vet både du och jag som är från Malmfälten. Visst är Kopparhallen kall men ishallar så som Mattojärvi och Malmbergets Ishall, där är det nämligen kallare inne i hallen än det är utomhus!!

2009-07-05 @ 22:59:45
Postat av: Apan

Victor Larsson är klar för Boden vad jag hört.... blir han och Styrman som får kampera ihop

2009-07-05 @ 23:23:12
Postat av: bhf

carlenius och jönsson klara från förra årets trupp

2009-07-06 @ 09:30:52
Postat av: Anonym

Har hört här i stan att det ryktas om att Jonas Tallhed härifrån Malmbergets AIF ska gå till Kalix?

Detta blir ett grymt nyförvärv för Kalix, då Jonas istället för att spelare Div 2 med MAIF hade kunnat spela med Luleå J20 förra säsongen, då han först valde att flytta dit. men sedan efter en bit in på försäsongen valde att flyta tillbaka :)

2009-07-06 @ 19:41:26
Postat av: Anonym

Urban Omark är på G till rebels, någon annan som hört det, söker tydligen jobb i luleå oxå.

2009-07-06 @ 20:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0