Linden nästa!


Ja så blir det för Lyckseleforwarden och Boråssonen Robin Bergström då han i dag skrev på ett kontrakt som sträcker sig över denna säsong.
Robin hade väl en rätt jobbig säsong ifjol där han inte riktigt fick ut all sin potential, flytten till norr och första året i seniorhockey kan vara två av anledningarna till att han hade svårt att acklimatisera sig.

Robin är en irrationell rightare med fina händer och ett bra skott, hans svagheter hittar vi i det defensiva spelet. Dock är det inte alls ovanligt att just offensiva ytterforwards har den svagheten och kan bara Robin nu få ut allt spel som han har i sig så kan det bli ett riktigt kap som Linden Hockey har gjort.

Jag önskar dig all lycka Robin, hoppas du får ut allt det du har i dig och gör en riktig kanonsäsong!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Knorre

Intressant blogg, hoppas att div. 1 norra blir mer uppmärksammad.

2009-07-31 @ 17:51:33
Postat av: Anonym

Ettan eller "gammla tvåan" har haft många utlänska profiler, jag tänker främst på kalix som under en period hade många ryssar. Men även lycksele ( matitsin)och Krutov (östersund?)

Var serien mer attraktiv på den tiden?

2009-08-01 @ 07:29:23
Postat av: Jimmy

Anonym:



Hockeyn är både bättre och attraktivare i ettan nu, skillnaden var att man på den tiden knappt behövde betala sina egna spelare utan kunde i stället satsa på att värva in något coolt namn..

2009-08-01 @ 10:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0