Händelserikt!


Vissa dagar är bättre än andra när det gäller silly season, kvällen och morgonen har varit händelserika för oss som har våra sympatier i div 1 hockeyn.

Johan Carlsson B Skedvi/Säter till Lycksele ( Tre av fyra dalmasar är nu klara för klubben då även Johan nu har bestämt sig. I parentet med firma Grönberg/Strand så får detta mer ses som en breddning av den befintliga truppen. Johan är rightskytt och back, sådana finns det direkt inget överflöd av i hockey Sverige. )

Linus Boström Fw Björklöven till Nybro ( Det var Nybro och Piteå som det ryktades om, trodde däremot att Linus skulle välja Piteå då Anton Edlund gick dit.  En bra värvning av Nybro och säkerligen kommer Linus att utvecklas ännu mer nu när speltiden ökar. )

Oskar Edström Fw Clemensnäs till Boden ( Duon Edström/Granlund blir intakt även i vinter, det skall bli kul att följa deras utveckling. Man hade liksom Clemensnäs en tung grundserie i fjol för att i fortsättningsserien vara helt magiska. Deras kedja med Jimmy Ögren som tredjelänk fick allt att stämma och bar Clemensnäs till en playoffplats, kan man ta med sig det spelet in i denna säsong så luktar det inget annat än succé! )

Mikael Sjöström Fw Troja/Ljungby till Hudiksvall ( Ett klassförvärv, Hudik menar allvar med årets satsning. Snittat över en poäng per match under sina säsonger i ettan och har varit stabil utan att göra särskilt mycket poäng i allsvenskan. Som sagt, ett mycket bra förvärv som kommer bära Hudik till allettan. )

Daniel Wälitalo Mv Björklöven till Storhamar ( Precis som bloggen skrev i går så blir det spel i den Norska ligan för Daniel, Kiruna har alltså fått nej tack från denna talang. Storhamar Dragons blir ny klubbadress, häftigt namn om inte annat!

Fredrik Tapani Fw Lycksele till Lycksele ( "Tappen" har nu bestämt sig, det blir en fortsättning i den vackra LSK tröjan. Genom detta beslut så har nu Lycksele en slagkraftig och intressant förstakedja. Grönberg som spelgeni, Strand som murbräcka och målskytt och Tapani som fartkanon och tekniker. )

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0