Aj Aj KB!


KB 65 blev i går framtippade som en säker kandidat till en av allettanplatserna och nyckeln till det låg i att man hade seriens bästa målvakt i Mattias Erlander. I dag kom så dråpslaget då Mattias aviserade att han lägger plocken på hyllan för att satsa på tandläkarstudier i Stockholm. In kommer i stället MoDo J-20/Härnösand målvakten Andreas Byström, för KB:s del så får man hoppas på att han kan fylla en del av tomrummet.

Samtidigt så står det klart att även 40 poängsforwarden Per Backlund lämnar Ö-vikslaget då han har fått ett try-out kontrakt med Österrikiska EHC Bregenzerwald. Återstår att se om han lyckas spela till sig en tröja där, annars är han visst hjärtligt välkommen tillbaka.

Dagens skräll står annars Clemensnäs för då man i dag presenterar sin första spelare i truppen, hurra dom lever! Man hämtar från Vännäs backen Emil Nordqvist och förhoppningsvis var detta startskottet på någonting positivt för klubben. CHC behövs i Norrlandshockeyn, vad vore A serien utan den fantastiska och legendariska Kopparhallen?

Sist men inte minst så berör det mitt Frölundahjärta att se att två av klubbens största profiler genom tiderna nu vänder åter. För några dagar sedan blev center Joel Lundqvist klar och i dag meddelar man även att "Pebben" Axelsson vänder åter till Göteborg och Scandinavium. Tack killar, nu kan man återigen börja tro på ett SM-guld. Nu väntar vi väl bara på att Christian Ruuttu ska göra comeback!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0