Resultat från dagens matcher!


Inte bara vi som har spelat denna eftermiddag då det runt om i div 1 Sverige har spelats en del intressanta matcher, här nedan kommer en liten rapport.

Div 1 A vår:

Boden-Clemensnäs 5-2 ( 35-8 i skott efter två perioder säger väl i stort sett allt, Taavolas mannar verkar ha bestämt sig för att hämta in försprånget som vi har fått tack vare fjärdeplatsen i grundserien. Som så många gånger förr så hittade Bodens Jimmy Vågstedt rätt två gånger om och befäster sin position som lagets stora skyttekung. Debuterande backen Johan Carlenius spelade till sig 2 passningspoäng och verkar således bli en tillgång i Bodens offensiv, eller var det bara en tillfällighet?).

Allettan Norra:

Asplöven-KB 65 7-2 ( Asplöven tog en programenlig seger över nykomlingen KB 65, enligt rapporterna var man betydligt bättre än gästerna. Målkungen Joni Lindlöf har bevarat sin fina form och svarade för 2 nya mål i kväll, viktigt att dom som ska producera redan i premiären får det att lossna. Efter att ha studerat resultaten från dom första omgångarna så kan jag redan nu se att div 1 B serien inte har hållit någon högre nivå, lär bli dom tre norrlagen som gör upp om dom två playoff platserna).

Piteå-LN 91 6-1 ( Även här blev det favoritseger då Piteå avfärdade LN relativt enkelt, stod dock bara 2-1 inför slutperioden. Kan tänka mig att det var en aning nervöst i hemmalaget då man i premiären åkte på en rejäl urskåpning av Kiruna, vinst här var ett måste i jakten på playoff).

Allettan Mellan:

Enköping-Visby/Roma 6-0 ( Utanför ön så är Visby betydligt beskedligare, det visade man om inte annat i dag. Enköping är inne i en bra trend och lär gå till playoff, Visby och Valbo lär väl följa med?).

Allettan Södra:

Skåre-Vita Hästen 2-3 ("Krislaget" Vita Hästen tog en viktig seger denna eftermiddag då man besegrade ungtupparna från Karlstad på bortais. Tror att vi nu tar bort epititet krislag på Vita Hästen då man efter halva serien parkerar på den sista playoffplatsen. Verkar bli ett fyralagsrace i denna serie då dom tre stora Tingsryd. Örebro och Vita Hästen utmanas av Färjestads utvecklingslag, tror rutinen fäller avgörande och att Skåre således får packa undan trunken redan under februari månad).

Det var allt för denna kväll, säsongen börjar nu gå in i ett intressant skede med mängder av måstematcher. En hockeynörd som jag har alltså några fantastiska veckor och månader att se fram emot innan den riktiga säsongen börjar, silly season alltså!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: 2

DIV 1As topplag verkar bättre än de i B.

2009-01-26 @ 12:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0