Restmatcher allettan mellan och södra!


Det har spelats två restmatcher i allettorna i kväll, inga direkta skrällar att rapportera.

Allettan mellan:

Visby/Roma-Surahammar 3-2

Ölaget är efter sju spelade omgångar fortfarande obesegrade på hemmais, faktum är att man endast förlorat en match i hela serien. Man toppar serien och känns redan nu klara för playoff, om Valbo vinner sin restmatch mor Arboga så vill jag påstå att playoffplatserna redan i halvtid är klara.
Nykomlingen Visby är div 1 hockeyns stora skrällgäng denna säsong då man i våras med nöd och näppe tog sig upp i tvåan, vem hade då trott att man några månader senare skulle toppa hela allettan?
Enköping och Valbo lär vara dom andra två lagen som tar platserna till playoff, den stora frågan är om Visby har kraften till att vinna hela allettan och på så vis få en betydligt enklare resa emot kvalserien.

Allettan södra:

Kungälv-Pantern 4-5

Pantern nöp det sista halmstrået då man på bortais lyckades besegra seriens verkliga stryklag, det satt dock hårt inne. Pantern har nog trots segern ikväll inte mycket med playoffplatserna att göra men så länge man teoretiskt har chansen så kommer man gå för det till hundraprocent. Hamnar man i en positiv trend så går det dock fort att avancera i tabellen då just denna alletta är otroligt jämn.

Annars inte mycket att förtälja denna fredagskväll, 1300 på plats i Visby ishall även i kväll imponerar. Det var ett bra val av forne Västerås och Kirunabacken Tobias Lilja att inför fjolåret ta med sig familjen på färjan över till ön, tror inte att varken plånbok eller motivationen till sporten mått dåligt av det.

Kiruna tar emot Östersund på hemmais i morgon, blir det ytterligare en klang och jubel föreställning i legendariska Lombiahallen?

Matchtips: 5-2

Målskyttar Kiruna: Joel Törmä 2, Andreas Nyberg, Henrik Bergenström och Magnus Sandström

Målskyttar Östersund: Patrick Nordström och Henrik Hetta

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0