Jakten på Fredrik Davidsson


Kom in en förfrågan av "Jensa" där han ville veta vart jag tror att Fredrik Davidsson nu hamnar, som bekant så fick inte Fredrik någon förlängning av sitt korttidskontrakt som han hade med Björklöven.

Enligt svenskafans.com så är Fredrik avskriven från Piteå, konstigt kan jag tycka då Fredrik och Piteå hyser starka band till varandra. Nu ska man inte tro på allt som skrivs på olika nätsajter men enligt min kontakt så ska Fredrik även ha bekräftat det själv. Enda chansen till att han skulle kunna hamna i Piteå är väl att det inte dyker upp några bättre förslag och då känns Piteå som ett alternativ, i vilket fall som helst så kommer klubben ta emot han med öppna armar.

I dag, ganska precis nu om vi ska vara exakta så sätter sig Fredrik ner i ett möte med Asplövens ordförande Magnus Lehto så att det blir Asplöven i slutändan känns relativt troligt. Det som talar emot är väl att han redan i höstas tackade nej till klubben men samtidigt tror jag anledningen då var att han ville testa på spel utomlands. Det har han nu gjort och ser kanske nu sin chans till att vara med i satsningen upp emot allsvenskan, dessutom känner han både Urban Omark och Jimmy Blixt sen tidigare då dom har kamperat ihop i Björklöven.

Utomlands kan väl även det vara ett alternativ då han säkerligen kan få ett rätt så bra kontrakt under dom få månaderna som är kvar. Tror dock utlandet är avskrivet då Fredrik testat det under hösten och det verkade helt enkelt inte vara något för honom.

Skulle jag satsa pengar på vart han hamnar så känns det som att Asplöven ligger närmast till hands av några enkla anledningar.

- Bra betalt ( Fredrik får förmodligen ett riktigt bra kontrakt, finns nog mer pengar att hämta här än i någon allsvensk eller utländsk klubb).

- Chans till avancemang ( Asplöven hårdsatsar och med Fredrik i laget så får man ännu lite mer spetskompetens, man kommer gå långt och det kan vara en intressant resa att färdas med på)

- Endast 3 månader kvar av säsongen ( Antar att Fredrik inte tycker Haparanda som stad har så mycket att erbjuda och det kan ha varit en anledning till att han sa nej tack i höstas. Nu är det dock bara 3 månader kvar av säsongen, det känner han nog att han fixar)

Vi får svar inom kort, ska försöka få tag på Herr Lehto redan under eftermiddagen för en utförligare rapport, till dess återstår det bara att säga:

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0