Fri entré och truppändring


Det är gratis inträde i Kopparhallen i kväll och genom det kanske man kan sätta säsongsrekord, skulle tro att det krävs uppemot 200 personer för att få till ett svårslaget säsongsbästa.
Ett bra initiativ av Clemensnäs då dom liksom vi har haft otroligt svårt att locka besökare till hemmamatcherna, kan det ha något att göra med att båda hallarna inte direkt är känd för att konkurrera med Scandinavium i antalet varmgrader?

Enligt mina källor så la i går Clemensnäs burväktare Anton Persson ner sin säsong, man får i fortsättningen lita på den unga Emil Simonsbacka.
Detta är ingenting som jag kan bekräfta men lär väl om inte annat visa sig när Clemensnäs släpper sin laguppställning på swehockey i kväll. Om så är fallet så är det ett tråkigt besked för föreningen då Anton Persson spelat upp sig allt eftersom säsongen lidit och har under dom senaste matcherna haft en riktigt hög nivå på sitt spel.

Sju timmar till nedsläpp, ska vi tippa på 147 åskådare i kväll varav 28 stycken som har Lycksele som hemort?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Christer S

Haha, tippar på 197 stolta åskådare, fortfarande med 28 lyckseleanhängare, (Vet inte om man ska räkna in de bägge laguppställningarna här, beror väl på hur matchen slutar kanske, vilket lag man kan räkna som åskådare)

2009-01-28 @ 13:26:13
Postat av: Jens

Otur för oss i Boden om så skulle vara fallet med Persson, då minskar ju chanserna för att de skall nypa poäng av er ganska rejält.

2009-01-28 @ 15:05:46
URL: http://www.jenslindmark.se/
Postat av: M.O.R

Om jag fixar bort trollen...då gör du målen =)

Lycka till ikväll inga matchresultat..men jag tippar 5-3 till Lycksele....

2009-01-28 @ 16:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0