Clemensnäs-Lycksele 4-1 ( 0-0, 2-0, 2-1)


Kan direkt meddela att detta inlägg kommer att bli lite kortare än vanligt, dels på grund av att det inte finns så mycket att säga om dagens match och dels för att bloggansvarige är en aning mosig i huvudet efter att ha åkt på en rejäl tackling i mittzonen.

Efter fyra raka segrar mot Clemensnäs så var det i dag ett otroligt revanschsuget hemmalag som ställde upp för nedsläpp. Första perioden blir trots att vi skapade en del heta målchanser mållös, vi kändes väl aningen hetare och vann således perioden på poäng.

Men redan från starten i andra perioden så tog Clemensnäs tag i taktpinnen och visade att den här matchen skulle dom inte ge bort gratis. Denna taktpinne släppte dom sedan aldrig då dom kontrollerade matchens sista 40 minuter på ett bra sätt. I dag hade dom verkligen gett sig f*n på att vinna och dom orkade ligga och pumpa på under hela matchen, tidigare har dom mattats betänkligt i period 2 och 3.
När Clemensnäs spelar som dom gör i kväll så är dom otroligt svårslagna då dom spelar med mycket energi, en otroligt hög fart och en stentuff fysisk hockey. Dom vinner i stort sett varenda närkamp och det kändes som dom jagade poängen mer desperat än vad vi gjorde.
Sett över sextio minuter var Clemensnäs denna kväll värdiga vinnare, förmodligen gör dom en av sina bättre matcher denna säsong.

Vår insats är väl egentligen inte så mycket att orda om då det kändes relativt energilöst, tyvärr så kommer det såna här kvällar när ingenting fungerar. Kanske har det gått lite för bra på slutet och att vi genom det inte var beredda att lägga ner allt det slit som tagit oss till tidigare segrar under denna säsong.
Men kanske var det bra att få en väckarklocka redan tidigt in i denna serie då vi nu vet vad som krävs av oss som lag om det ska bli segrar och viktiga poäng i fortsättningen.

Även Boden hade en tung kväll då man på bortais förlorade mot Kalix med siffrorna 2-1, det innebär att serien nu mer är otroligt jämn.

Kanske var det både från vår och Bodens sida lite för stor fokusering på kommande möten oss kombatanter emellan?

Kanske glömde man av att både Kalix och Clemensnäs vid seger i kväll hakade på i jakten om playoffplatserna?

Nu är det bara att glömma denna kväll och fokusera på dom två mötena med Boden som nu följer, viktiga poäng står på spel. Det gäller att vi kommer bättre förberedda och beredda att redan från nedsläpp ta kampen, vi har mycket revansch att kräva mot Boden då vi ännu inte lyckats slå dom denna säsong.

Min egen insats var precis som lagets väldigt tam, hade ett kanonläge vid ställningen 0-0 som jag tyvärr missade. Hade jag satt den så kanske matchbilden hade sett annorlunda ut, bara att bryta ihop och komma igen!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: så,

tippade du rätt angående besökar antalet? =)

2009-01-29 @ 10:09:11
Postat av: Jimmy

Så: Haha, inte ens nära..Det var 81 personer varav förmodligen ett 40 tal från Lycksele kommun =)

2009-01-29 @ 10:32:49
Postat av: så,

ojdå, det var inte många ;D haha speciellt om de var fritt inträde..

2009-01-29 @ 11:57:16
Postat av: Jimmy

Så: Mycket för att vara i Kopparhallen =)

2009-01-29 @ 12:05:02
Postat av: Boden

Vågstedt borta resten av sässongen.

2009-01-29 @ 15:27:37
Postat av: Kalix

Var det han som fick smällen på knäet? De såg då inte så skönt ut..

2009-01-29 @ 15:52:33
Postat av: Eson

Nja det var ju inte fullt på läktaren :S + att Musiken var den bästa på länge i Kopparhallen :) Måste ha varit en kille som visste vad ha gjorde som skötte musiken ;)

2009-01-29 @ 17:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0