Även Piteå rustar!


Jag har väntat och väntat på att Piteå ska börja förstärka inför allettan då jag tycker att klubbens material inte överensstämmer med klubbens målsättning. Men bättre sent än aldrig då man igår var i värvartagen igen.

Man hämtar från Almtuna in den 20-årige forwarden Erik Karlberg, Erik som varit utlånad av Skellefteå denna höst har enligt rapporterna gjort det bra i ett av allsvenskans topplag. På 27 matcher skrapade den aggressive anfallaren ihop 8 poäng fördelade på 5 mål och 3 ass.

Personligen så tror jag Erik blir ett fint tillskott till den något tunna Piteåtruppen och kommer säkerligen producera en hel del poäng för klubben.

Det förväntas också bli Robert Lembacher som man får låna från Luleås J-20 då dom i dagarna lånade ut Johan Pettersson till Almtuna, Johan var annars den som låg närmast till hands att hamna i Piteå.
Inget ont om Österrikaren Lembacher men tror att Pettersson hade tillfört mer då han är otroligt skicklig i offensiven, 28 poäng på 26 matcher i superelit vittnar om en back som vet vart anfallszonen är belägen.

Ytterligare en center och en ytter av bra kvalité är på ingående, kan även dom affärerna gå i lås så är chansen stor att man når en playoffplats i allettan. Som jag skrivit tidigare så kommer det nog stå mellan Kiruna och Piteå i slaget om andraplatsen, dock får Östersund verkligen slå ur underläge då ingen nämnt div 1 B:s giganter i förhandssnacket.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: tjena

tjena stiffen:P

2009-01-13 @ 18:04:59
Postat av: tja

tja EEstiffen:P

2009-01-13 @ 21:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0