Även Huddinge rustar!


Det börjar mer och mer kännas som att den sportsliga vägen till allsvenskan är mer en utopi för dom krigande div 1 klubbarna då både Nybro och Huddinge sett över spelartruppen inför den kommande kvalserien.

I dag så var det Huddinges tur att presentera åtminstone ett tungt nyförvärv då man från Leksand lånar den etablerade forwarden Marcus Weinstock som på 39 matcher i Leksand svarat för fina 31 poäng. Genom att Leksand stärkte upp forwardssidan med värvningarna av Mathias Johansson och Robert Petrovicky så var man tvungen att förändra och tyvärr då för Marcus del så fick han lämna.
Huddinge tar även över Djurgårdsspelaren Mikael Ahlén på ett lån, Mikael status är väl en aning osäker då han inte fått så mycket tid i A-laget utan mestadels huserat i klubbens J-20 lag trots att han är ett år för gammal. Men att han är en rivig och fysisk spelare fick man bevis på då han kastade handskarna mot självaste Lee Goren, denna kille vill otroligt mycket med sin hockey och kommer förmodligen tillföra Huddinge ytterligare en dimension.

Usch, är rädd för att det blir ett läskigt uppvaknande för dom div 1 klubbar och fans som har målet att just sitt lag ska ta sig upp i det allsvenska finrummet. Jag tror tyvärr att steget kanske är större än man tror, men som tur är vet man inte svaret förrän kvalserien har spelats.

Så för alla er fans, styrelsefolk, sponsorer och spelare lever drömmen vidare. Den dagen ni förlorar drömmen och hoppet så är det lika bra att ge upp för det är just drömmen och visionerna som kan hjälpa er på vägen upp mot finrummet!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0