8 dagar kvar!


Nu är det bara drygt en vecka kvar tills transferfönstret stänger, för många sportchefer är det nu en vild jakt på förstärkningar. Det är nu det sunda förnuftet försvinner och man värvar bara för värvandes skull, i bland slår det väl ut men allt som oftast så blir det en värvning som floppar totalt.
Hur ser det då ut bland norrlandslagen i allettan, vilka kommer förstärka och vilka kommer sitta nöjda?

- Piteå ( Man letar förstärkningar men vill samtidigt inte riskera att slänga pengarna i sjön, kanske kan man få Björn Lavander att ställa upp säsongen ut? Johan Wikberg som kring jul avviserade att han lägger skridskorna på hyllan har man nu lyckats övertala, en viktig pjäs då Johan har ett stort hjärta för föreningen. Nu kanske succékedjan med Olofsson, Wikberg och Lundberg kan återuppstå?).

- Kiruna ( Man har under dom senare åren jobbat efter en sund linje angående förstärkningar, man letar killar med Kirunahjärta eller någon form av anknytning till staden. Dom killar man värvar in som saknar detta ska vara killar som smälter bra in i gruppen och tillför spetskompetens på isen. Man värvade för någon vecka sedan hem Kirunasonen Kim Sunna, en värvning som gick helt efter den linje som man jobbar efter. Kim har enkelt och smidigt smält in i gruppen och tillfört en hel del energi och poäng på isen. Jag tror Kiruna kommer sitta nöjda även vid årets transferstopp då man mer förlitar sig på gruppdynamik än stjärnvärvningar).

- Asplöven ( Jag är förvånad över att det ännu inte har ramlat in några värvningar då det alltid brukar smälla till under denna tid på året, i år är man också i stort behov utav backar. Man har just nu bara fem backar i truppen och det är ohållbart om man har allsvenskan som målsättning, räknar med två nya backar inom kort. Jag tror väl även det ramlar in en forward då det känns som att det behövs en kille som kan bryta mönstret, en Abrahamsson typ helt enkelt. Men det verkar vara tunt på spelarmarknaden och sen tror jag tyvärr att klubben inte har så gott rykte bland spelare och agenter nuförtiden. Men som spelare behöver man egentligen inte tänka på trygghet under denna tid på året då det endast återstår ett fåtal månader, det är oftast pengar spelare vill åt när man byter klubb i slutet av januari. Räkna med nya namn inom kort då Magnus lär jobba febrilt under dom avslutande dagarna!).

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: rackan

va händer med inside på lsk? komigen nu

2009-01-23 @ 18:33:08
Postat av: Adam #9

Jagar LSK några nya spelare ? Tror inte det men....man vet aldrig :P

2009-01-24 @ 11:46:28
Postat av: Jimmy

Adam 9: Haha,inga nya spelare på ingående för vår del..inte direkt LSKs grej att värva spelare i januari,vi satsar på det vi har..Det räcker gott och väl ;)

2009-01-24 @ 13:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0