Torka!


Det är minst sagt torka på hockeynyheter dessa dagar då lagen nu börjar att bli rätt så kompletta, är väl bara ett x antal lag som har några platser kvar att fylla. Om man ser till statusen på div 1 A lagen så ser du ut ungefär så här.

Asplöven

Framförallt så söker man någon back men man har om jag förstått det rätt ingen jättepanik då man till exempel tänker ge junioren Christoffer Taavo en rejäl chans. Offensivt så ser man kompletta ut och man kommer inom en snar framtid även officiellt att presentera nyförvärvet Fredrik Davidsson.

Man kommer sin vana trogen att värva på sig under säsongens gång och i slutändan så kommer man att ha den klart vassaste truppen.

Boden

Antar att man söker med ljus och lykta efter backar då forwardsbesättningen ser betydligt bredare ut. Skulle tro att man kommer att ta in en 2-3 backar till medans man på sin höjd lyfter in 1-2 forwards.

Clemensnäs

Har börjat få ihop en trupp, nackdelen är att den är väldigt väldigt ung. Måste hitta några rutinerade pjäser om inte detta skall bli en säsong i moll för förening. Ser på förhand väldigt tunna ut och har svårt att se hur dom skall kunna skrapa ihop några poäng.

Kalix

Jag tror att vi sitter rätt nöjda, möjligen att det jobbas på en back till.

Kiruna

Räknar med att Joakim Fredriksson och Dan Eriksson skriver på alldeles snart, kommer att satsa på sina två unga målvakter. Forwardsbesättningen ser riktigt bra ut medans man ser rejält tunna ut på backsidan. Ger man denna backbesättning chansen och hoppas på att juniorerna blommar ut ? Eller kommer det en sista minuten värvning?

Luleå Rebels

Ser än så länge väldigt tunna ut men har ett stort upptagningsområde och kommer säkerligen att sy ihop en relativt bred trupp. Just nu är man i behov av allt fast prio ligger nog på målvakt och backar.

Lycksele

Börjar nog att bli rätt nöjda då man har haft en magnifik avslutning på silly season, namn som Grönberg, Bergmark och Strand är inga dåliga värvningar så här sent på sommaren. Flaggar för att dom tar in en forward till som är tänkt för någon av dom två första formationerna.

Piteå

Bredden är deras signum denna säsong, förfogar över en bred trupp som möjligen har för lite toppar. Hoppas mycket på Kent Lindberg, får man honom så har man en klockren förstakedja. Enda laget i serien som redan har gått på is, möter för övrigt Björklöven i första träningsmatchen på tisdag.

Over and Out!




Kommentarer
Postat av: Lasse

Kiruna kommer att få problem att ta sig till allettan......

2009-08-06 @ 16:04:38
Postat av: Anonym

kiruna har ju bara två-tre riktiga backar för tillfället, molin, ersson å knutte, med målvakterna dom har lär dom behöva tre backar i varje femma

2009-08-06 @ 16:21:35
Postat av: Ryo

PHC ämnar ta in två forwards till innan truppen är komplett. Kent Lindberg tränar med laget på is och kommer av allt att döma att spela för laget i vinter. Därtill hoppas man på ytterligare ett starkt forwardsförvärv.

2009-08-06 @ 19:45:03
Postat av: Anonym

varför inte gör ditt dreamteam Div1 lag nu under torkan.

2009-08-06 @ 20:01:52
Postat av: supporter

tjena jimmy!! nu när försäsongen lider mot sitt slut kan du inte göra en liten snabb sammanställnig av "fysfenomenen" i alla div 1 lag hör i norr. Jag har hört att bloggaren själv är ett!!;) kul att se vad alla dessa killar har för roller i sina lag!!

2009-08-06 @ 21:25:41
Postat av: Jay

Ryktas om två rutinerade spetsforwards till PHC, varav Kent Lindberg är en...

2009-08-06 @ 21:56:57
Postat av: Källe

Boden värvar tydligen ytterligare forward från Clemensnäs. Alexander Linden väntas skriva på för Boden denna vecka.

2009-08-06 @ 22:10:44
Postat av: vb

varför inte gör ditt dreamteam Div1 lag nu under torkan.



2009-08-06 @ 22:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0