Läsarna har sagt sitt!


Då var omröstningen avslutad och jag har räknat ihop rösterna och formerar här nedan eran lista på målvakterna. Föga oväntat så var det ett fan som försökte posta en massa röster men genom ip-numret så blev du synad. Synd för dig och framförallt synd för din idol Tomi Haapaniemi som där hade fått en massa gratisröster.

Div 1 A Målvakter:

1 Markus Ottosson Piteå
2 Jimmy Lundberg Lycksele
3 Henri Launonen Asplöven
4 Tomi Haapaniemi Kalix
5 Linus Styrman Boden
6 Karl Malmquist Kiruna
7 Erik Andrén Clemensnäs
8 Petter Nilsson Luleå Rebels


Kommentar:


- "Mål-Otto" var med all rätt topptippad av dom flesta, han är kanske landets bästa div 1 målvakt.
 
- Kul att Jimmy Lundberg får uppskattning för sin fjolårssäsong trots att han själv hävdar att han är överskattad, här är beviset Jimmy!

- Henri Launonen må ha seriens högsta BMI och må vara otränad, det spelar egentligen ingen roll så länge han räddar puckar. Dåligt tränad har han enligt rykten varit under hela karriären men har trots det stundtals varit en fantom i buren.

- Kan Tomi Haapaniemi leva upp till förväntningarna efter denna lista så blir ingen gladare än jag, då finns allettan inom räckhåll.

- Linus Styrman är en duktig målvakt och kommer med all säkerhet försöka motbevisa er läsare, plats 5 på denna lista är han nog inte nöjd med.

- Karl Malmquist blir otroligt nertippad, till och med "Rinkräven" är kritisk trots att Fredrik Alcén är borta ur leken. Nu får du chansen att täppa till truten på alla belackare "Kalle" !

- Erik Andrén kom in ifjol och murade igen, krävs att han gör det igen om Clemensnäs ska lyckas skrapa ihop tvåsiffrigt med poäng i grundserien.

- Petter Nilsson vet nog ingen någonting om, då får man också finna sig i att sluta sist på denna lista!

Tack för det stora intresset kära läsare, utan er så skulle denna blogg vara omöjlig att hålla i gång!

Eftersom vi har kick-off med Kalix i morgon där Christofferssons egenkomponerade 5-kamp är en del av menyn så kommer det att bli fattigt med inlägg under lördagen. Passa då på att njuta av premiären i årets Premier League och passa framförallt på att rösta fram dom bästa backarna i serien. Jag lägger ut ett x antal namn under morgondagen och där "övriga" kommer att vara ett av alternativen. Listan sammanställs under söndagen, alla röster utom dom dubbla räknas!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: vb

jimmy skulle vara rolig som du stoppad en top 10 lisa på alla busar me mest utvisnings minuter mvh victor

2009-08-15 @ 01:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0