Läsarna har sagt sitt ( del 3 ) !


Forwardsomröstningen blev ytterligare en succé då vi kunde bocka av ett rekordantal i antal röster. Kan det vara så enkelt att det är dom offensiva krafterna som berör och därav är det lättare att man tar sig tid till att rösta?

Div 1 A Forwards:

1 Daniel Olofsson Piteå
( Utan konkurrens då han fullkomligt mosade sina konkurrenter, med all rätt då han under fjolåret var ligans bästa spelare. )

2 Andreas Nyberg Kiruna ( Lika värdig tvåa enligt både bloggen och läsarna, i sina bästa stunder är han fenomenal. )

3 Fredrik Davidsson Asplöven ( Nyförvärvet blir topptippad, med dom meriterna så skall han kunna bevisa för oss att han håller denna nivå i sitt spel. )

4 Kent Lindberg Piteå ( Svårt att veta vart Kent står då han huserat i Norge under dom senaste åren, både blogg och läsare tror att Kent kommer att bli en injektion både för Piteå och för serien. )

5 Jarkko Oikarinen Asplöven ( Trollkarlen hamnar i mitten, med hans spel i kvalserien så skulle han nog varit någon placering högre enligt mitt tycke. )

6 Joel Törmä Kiruna ( Arbetsmyran och skridskovirtuosen har ett stort Kirunahjärta och gör allt för sitt lag. Ett föredöme som kapten men i konkurrens med dessa artister så får han vara nöjd med sjätteplatsen. )

7 Anders Vikman Kalix ( Puckbäraren som tog ett gigantiskt ansvar ifjol får ändå vara nöjd med denna placering, storfräsarna ovanför på listan är svåra att rubba. )

8 Johan Bergmark Lycksele ( Hoppsan, jag tror nog att läsarna underskattar Johans kapacitet och tror nog att vi kommer att få revidera denna lista vid jul. )

9 Jimmy Vågstedt Boden ( 19 baljor i ett defensivt Boden är ett bra facit men hamnar nog ändå rätt på denna lista då han inte syns lika mycket i spelet som dom övriga. )

10 Martin Jeannette Luleå Rebels ( Fransmannen är klok och stabil i sitt spel, kommer under säsongens gång presentera sig för div 1 publiken. )

En intressant lista som jag tycker att ni har fått ihop, jag själv hade inte gjort den mycket annorlundare. Tack för alla röster kära läsare!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Antto

Tycker också Kung oikarinen skulle vara högre upp i listan:)

2009-08-18 @ 15:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0