Ingen Jonnie i Asplöven!?


Det verkar ha varit falska rykten som nådde bloggens öron då det inte hörts ett ljud om Jonnie Karlsson till Asplöven efter det. Enligt dom rapporterna som jag har fått så har han siktet inställt på spel i utlandet då Björklöven konstigt nog inte vill ha honom kvar.

Var inte Jonnie en av dom bättre backarna i Björklöven ifjol? Någon med bättre insikt i dom grön/gula får gärna uppdatera mig om det påståendet!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skadebekymmer

2009-08-11 @ 04:03:04
Postat av: Anonym

,..det samt vad det kostat att ha honom

en spelare som kostar mycket och är borta ofta blir bara ännu dyrare i sett per match basis

2009-08-11 @ 04:03:57
Postat av: Löven-Bloggaren

Visst har Jonnie haft skadebekymmer tidigare säsonger, men ifjol gjorde han ju hela 38 matcher och gjorde det jävligt bra. Sedan kostar han inte alls mycket utan var lagens sämst betalda spelare förutom vissa juniorer. Han tjänade ca 10.000 kr/månad, men när en spelare skadas betalas försäkringskassan ersättningen de två första veckorna, så en skadad spelare blir inte dyrare per match när de skadas. I år krävde han ungefär det dubbla för att kunna leva på hockeyn (jobbade vid sidan ifjol). Detta vägrade löven, trots att han som sagt var en av lagens klart bästa backar föregående säsong. Märklig peronalpolitik är ju bara förnamnet. Känns som att en spelare är bränd i Löven om de kommer med ett motbud. Samma sak var det med Johan Bergmark. Han ställde en motbud och sedan var han bränd.

2009-08-11 @ 08:57:12
URL: http://lovenbloggaren.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0