Fysfenomenen!


På begäran så kommer här ett inlägg om fysfenomenen i dom olika lagen, vilka är det egentligen som är bäst tränade? Vilken roll man har i laget finner ni efter namnet.

Asplöven

Joel Asp
Defensivspecialist ( Relativt komplett i sin fysiska status, explosivitet och snabbhet är väl det som egentligen saknas. Bra syreupptagning och ett bra tryck i gymmet. )

Kiruna

Simon Esseryd
Murbräcka ( Ruskig kondition, alltid i topp på coopertestet trots en rätt tung kropp. Rätt så bra tryck i gymmet och hård i kroppen, saknas väl även här lite explosivitet.

Piteå

Johannes Westring Allround ( I hård konkurrans med konditionsfenomenet David Pettersson så föll ändå bloggens röst på Johannes. Är mer komplett i sin fysiska status och har en ruskig uthållighet i sina ben. )

Lycksele

Mattias Ottosson 
Härförare ( Konditionsfenomen som har en otrolig uthållighet, byggd för långdistanslöpning eller triathlon. Bra syreupptagning i musklerna men saknar en del maxstyrka och explosivitet. )

Luleå Rebels

Pierre Berggren Allround ( Vet egentligen ingenting om Pierres fysiska status men med det trycket i skridskoåkningen så är man värd att hamna på denna lista. )

Boden

Har tyvärr ingen aning om lagets fysiska status!

Clemensnäs

Har tyvärr ingen aning om lagets fysiska status!

Kalix

Mikael Österberg Energispelare ( Överlägset bäst tränad i serien då han har toppresultat inom alla områden. Rent ut sagt ett fysmonster som nog står sig i toppen även om du ser till alla hockeyspelare i Sverige. )

Bloggaren själv

Jimmy Stålnacke Allround - fysiska spelet  ( Rätt allroundtränad men har sina starkaste sidor i styrka och spänst. Ändå hyfsad i löpspåret men saknar frekvens och snabbhet. )

Over and Out!



Kommentarer
Postat av: victor belting

heej har någon i dit lag glömt ett tennis rack var vänlig kontakta mej på 073-8139576

2009-08-06 @ 22:38:46
Postat av: victor belting

de är ett vit å blåt me märket Tecno pro twister 145

2009-08-06 @ 22:40:59
Postat av: Uppslagsboken

Asplöven har gjort klart med en ny back från allsvenskan . Någon info om han?

2009-08-06 @ 22:54:11
Postat av: victor belting

hej är de någon i dit lag som saknar ett blå å vit tennis rack märket tecno pro twister145 efter träningen idag 6 augusti vänlig kontakta men på 073-8139576

2009-08-06 @ 22:54:42
Postat av: ..

Ryktas att när Johan Wikström skulle köra benpressen så fanns itne vikter nog i gymmet så Matushkin fick sätta sig på maskinen för att hjälpa till..

2009-08-06 @ 23:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0