En tydlig indikation!


Kiruna hade som bekant ispremiär i går och både Dan "X" Eriksson och Joakim " Mejseln" Fredriksson fanns med under passet, tydligare indikation på att en påskrift är nära får man leta efter. Annars så sägs det ha varit ett tufft förstapass där man trots denna tid på året kunde se några tydliga tecken.

- Förstakedjan förblir intakt.

- Kanske att man byter bort backparet Molin/Eriksson från just den då Knudsen/Ersson huserade där igår. Ja under dom 2 minuter som Ersson kunde medverka, fortsatt struligt med hans ljumskar.

- Just dessa ljumskar kan ställa till det för Kiruna då han behövs med sitt vårdade spel och som den rightskytt som han är. Förhoppningsvis kan man få bukt med problemet som redan fanns under fjolåret, annars så måste sportchef Lundmyr ut och shoppa.

- Forwardssidan ser inte lika bred ut som ifjol, behöver inte ställa till problem då det blir mer speltid till spelare som Lasu och Bergenström.

- Magnus Sandström sägs ansluta i oktober, fram tills dess så kommer han att hålla i gång i antingen Teg eller Vännäs.

- Målvakten och Kirunasonen Johan Johansson var med på is i går, såg enligt rapporterna riktigt bra ut. Kanske blir en övergång i slutändan?

Tänk vad mycket information man kan få ut fast man satt 32 mil från ispremiären i går, tack för att internet och telefoner är uppfunna!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0