Två intressanta namn på marknaden!


Eliteprospects är landets bästa hockeysida vad det gäller övergångar, en bra sida för oss som vill snappa upp information om vad som händer i hockeyvärlden. Det finns mängder av lediga div 1 spelare i landet men för att hamna på transferlistan så måste man i någon form av media uttala sig om att man lämnar klubben. När så är fallet så hamnar man ute på den attraktiva och välbesökta transferlistan.

Under det senaste dygnet så har det dykt upp två högintressanta namn som skulle tillföra även i toppklubbarna, gäller att klubbarna nu agerar om man vill vara med och buda på dessa spelare.

Viktor Söderberg Linden

I lokaltidningen kan man läsa att Viktor nu vill gå vidare i sin karriär, efter 176 poäng på 188 matcher i Lindentröjan så kan jag bara hålla med. En speedkula som är väldigt irrationell i sitt spel, väldigt liten till växten och det kan i tätare matcher vålla stora problem. En högklassig div 1 spelare som är värd chansen i en bättre klubb, vilka hinner först till kvarn?

Joakim Sjödell-Wiklander Milton Kaynes Lightning (EPIHL)

171 poäng på 135 div 1 matcher säger egentligen allt, en toppspelare i ettan. Ser inte mycket ut för världen vid en första anblick då han mest ser stor och tung ut, man ska dock inte alltid döma en spelare vid en första anblick. Ruskigt spelskicklig och en poänggörare av rang, en spetsspelare som man kan fördela mycket ansvar på. Spelade senast i Engelska andraligan där det på 25 matcher blev hela 50 poäng, levererar alltså vart han än spelar.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Vito Corleone

Eh Jimmy, du glömde Olofström i listan? Inte kan väl tråk-KHK vara nummer 1?

2009-04-18 @ 23:26:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2495
Postat av: Jimmy

Vito Corleone:



Ehh Olofström, får dom ihop folk till en badmintondubbel ens? Har för mig att dom/ni tappat 119 av 150 mål än så länge, ser ut att bli en tung säsong i Stålhallen i vinter ;)



Haha, nä men är det så illa som det verkar eller är det bara Herr Fahlander som förstorat upp krisen?

2009-04-19 @ 00:00:55
Postat av: BajenSupporter

Jimmy! Vad skulle du svara om BajenFansHockey kontaktade dig?! Jag vet att du har högre ambitioner än div 3, men med dig så skulle avancemanget uppåt öka. Boustedt är tränare och flera andra bra spelare finns där ( ex Benny Rönnelöw)ur div3 mått sett. Jobb går säkert att ordna. Men framförallt, du får lira inför en hängiven publik. Det är ju fansens lag numera. Sök på youtube på Bajenfanshockey och se vad du skulle få spela inför. Hur trivdes du i sthlm när du lirade i vallentuna?!



Har inga förhoppningar med detta inlägg. Men det skadar ju inte att skriva.

2009-04-19 @ 00:24:17
Postat av: Jimmy

BajenSupporter:



Fansen har ställt upp otroligt för BajenFansHockey, men vart var dom när stödet behövdes som mest? Missköttes hockeysektion på något sätt då man tex i fotbollen lyckas få fansen med sig säsong efter säsong? Jag har sett en del klipp från säsongens matcher, måste medge att det var magiskt att beskåda..



Om Bajen skulle ringa och erbjuda en bra helhetslösnig så skulle man givetvis fått ta ställning till det då matcher inför hängivna fans är det man vill ha..



Tror dock att jag ändå hade haft svårt att säga ja då jag känner att jag har mycket mer kvar att ge på denna nivå, men som sagt så hade man verkligen fått sig en funderare..



Jag trivdes bra i Stockholm, kanske en aning för stort för en norrlänning men tyckte jag kom in hyfsat i stressen.. Hockeymässigt var det en bra erfarenhet men gillade inte den hockey som spelades i serien, för mkt bök och stök för min smak..



Tack för en bra kommentar, inte alltför ofta dom är av denna kreativitet =)

2009-04-19 @ 00:55:28
Postat av: Vito Corleone

Herr Fahlander har förstorat upp krisen rejält, av någon anledning tycker han inte om OIK. Av de vi tappade fanns det egentligen inga överraskningar, det var förväntade förluster, och ingen ko på isen. Budgeten inför nästa säsong är jag definitivt inte orolig för, vi kommer att ha ett starkt lag på isen, men hur långt det räcker kan man ju bara sia om. Många andra starka lag i den här serien också ju ler

2009-04-19 @ 09:35:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2495

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0