Solklara aspiranter!


Redan nu i månadsskiftet april/maj så kan man se åt vilket håll säsongen som kommer är på väg åt, vi kommer att få se några riktiga storfavoriter som ger sig in i seriespelet till höst. Jag tror mig redan nu kunna se vilka lag som kommer att ta sig till en framtida kvalserie till allsvenskan.

- Karlskrona

Kommentarer är egentligen överflödiga då man redan för längesedan avgjorde silly season säsongen, med den trupp och med det intresse som finns så tror bloggen stenhårt på denna uppstickare. Det som kan ställa till med bekymmer är dom höga kraven som ställs på detta färska div 1 lag, det sägs ju även att år två alltid är det svåraste. Men att inte räkna upp Karlskrona här är som att dumförklara sig själv, givetvis så kommer dom vara med en bra bit på vägen i år. Bloggen tror att det räcker ända fram till kval, men kanske jag då är en aning naiv och ställer lite väl höga krav på denna uppstickare?

- Tingsryd

Stommen får man behålla, bara det bådar för en minst lika fin säsong. Man kommer säkerligen också att krydda på truppen ytterligare under silly season perioden och genom det bli ännu starkare. Kan man få in en spelare som producerar massvis med poäng så ligger vägen till ännu en kvalserie spikrakt utstakad.

- Asplöven

Finanskris hit och finanskris dit, såna saker rör inte Asplöven i ryggen. Man verkar ha en oändlig spelarbudget och kommer självklart stå sig starka även i år. Man har efter en trög inledning äntligen vaknat till liv, silly season lär återigen bli Asplövens tid på året. Man får dock i år inrikta sig på att ta andraplatsen under den säsongen, det får man leva med när man vet att ytterligare en kvalserie väntar runt hörnet.  "Bara det bästa är bra nog åt Asplöven" är redan nu ett klassiskt citat av den kaxige ordföranden/sportchefen Magnus Lehto, han lär dock inte behöva vara orolig över att få äta upp dom orden!

- Skövde

Här är min outsider och stora skrällvarning, man har lyckats få en fin kontinutet i sin trupp och det brukar innebära goda resultat. Man kan nu bygga vidare på den fina fjolårssäsongen och ett kvalspel är inte nu längre en utopi. Kan man nu under silly season krydda truppen med något starkt namn så ser man farliga ut, kan mycket väl räcka hela vägen fram denna säsong.

Redan nu så sticker alltså bloggen ut hakan och påstår sig veta vilka lag som kommer att göra fina säsonger, finns det något lag som ni läsare tycker skulle vara med på denna lista?

Jag kan inte se vilka som ska utmana dessa lag, kanske är jag blåögd och naiv?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Ärligt talat så ställdes nog högre krav förra säsongen när vi var nykomlingar. Publiken trodde att det skulle bli lika lekande lätt som i division 2. Verkligheten kom ifatt oss alla inför denna säsong så har man förberett sig otroligt mycket bättre både lagmässigt och organisatoriskt. Vassa nyförvärv och en backuppsättning som utan tvekan är bland den starkaste i division 1 så ser det onekligen mycket positivt ut.

"Publiklyftet" är ett väl fungerande koncept som bevisar att vi supporters är på G. I skrivandets stund otroliga 995 st. supporters som köpt en t-shirt á 300 kr ( 298500 kr )för att stödja föreningen. Pengarna går oavkortat till spetsspelare i laget. Något annat som är fantastiskt är att sportchefen tydligen har samma budget som förra året och ändå fått ihop denna trupp. En spelare saknas, vi får se vad det blir. Diskussioner och förhandlingar pågår tydligen med 5 superintressanta spelare.

Nu är ju en annan lite färgad naturligtvis, men jag tror att KHK har en given plats i allettan och kan mycket väl slåss om en allsvensk plats redan denna säsong...så sådär fruktansvärt naiv tycker jag faktiskt inte du är ;-)

Postat av: Karl XI:s Krona

Tror också att pressen var enormt mycket större förra säsongen, om man dessutom noterar att man skrivit kontrakt med ex Skoog 3 år så fattar nog dom flesta att det ånyå är en 3års raket vi fyrar av i och med denna säsongs början.Tror INTE att vi är beredda riktigt än för spel i Allsvenskan, o då inte bara sportsligt.Man skall också komma ihåg att Allsvenskan kan förändras i och med Elitseriens ev förändring.

2009-04-30 @ 12:08:42
Postat av: Jimmy

Jocke och Karl XI:s Krona:



Alltid lika kul att läsa så här välgenomtänkta kommentarer, det ger mig otroligt mycket att få läsa detta från människor som lever på orten så att säga. I ärlighetens namn så vet ju inte jag egentligen så mycket om varje sig organisation eller förutsättningar för Karlskrona, vet bara att man är på god väg att göra det Halmstad och Växjö en gång i tiden gjorde..



Kanske bloggen skulle köpa sig en sån där tröja, hur går jag till väga? Ingen som vill sponsra mig med en sådan? ;)

2009-04-30 @ 12:22:03
Postat av: Karl XI:s Krona

Tror inte att styrelsen vill ha en repris av Halmstad Hammers o Växiöö Lakers, gick inte dom i konken?Däremot tror jag att man tar tillvara positiva O NEGATIVA erfarenhater av dom 2 klubbarnas uppgång o fall , de e en känsla iallafall jag fått

Trevlig Helg!

2009-04-30 @ 15:38:32
Postat av: Jocke

Jimmy du går in på http://www.khk.se OBS ! sista dagen idag ;-)

Klockan 15:50 så har 1017 st. personer tecknat sig för tröjan. 305100 kr till spetsspelare :-)

Postat av: =)

ser bra ut med nummer 1027 jimmy stålnacke på publiklyftet. ;)

2009-05-01 @ 01:11:45
Postat av: Jimmy

= ) : Visst gör det? När jag väl får tröjan så ska det publiceras en bild på den, märk väl på den strandfyllda bicepsen ;) Haha!!

2009-05-01 @ 02:38:06
Postat av: KHKare

Hehehehe, ska bli riktigt skoj att se den på dig!!

2009-05-01 @ 08:58:22
Postat av: 4321

Ja Jimmy vi längtar, hoppas du bara har på dig tröjan...

2009-05-01 @ 11:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0