Säsongens floppar!


På begäran så kommer här årets floppar runt om i div 1 Sverige, givetvis är det då dom olika lagen som ska grillas. Jag kommer alltså inte lista spelarna som har floppat, det känns som att jag inte är rätt man till det.

Div 1 A

Boden/Lycksele

Boden hade som målsättning att utmana topp tre lagen och sedemera genom att vinna fortsättningsserien ta sig till playoff. Ingen av dessa målsättningar lyckades då man slutade femma i grundserien och hade en tung fortsättningsserie.

Lycksele gjorde en enormt fin grundserie när man slutade på fjärdeplats, man tog dessutom segrar mot alla tre giganter i serien. En fiaskobetonad fortsättningsserie gjorde att man till slut fick kvala för att hålla sig kvar. Som helhet var säsongen bra men andra halvan av säsongen förstör slutbetyget.

Div 1 B

Härnösand/Nälden

Härnösand hade som målsättning att ta sig till allettan, den målsättningen var man ljusår från att uppnå. En strulig säsong redan från start då spelare lämnade laget tidigt, man sparkade sen tränarna utan att få det resultatet som man sökte efter. Man fick till slut försöka kvala sig kvar och lyckades med det tack vare att Nälden drog sig ur redan innan kvalspelet.

Nälden drog sig ur kvalspelet och begärde sig ner i tvåan, det räcker för att platsa på denna lista! Pinsamt att inte slutföra den säsong som man börjat på!

Div 1 C

Hedemora

Hedemora hade som ambition att som nykomling etablera sig i ettan, det misslyckades man totalt med och fick till slut försöka rädda existensen genom kval. Väl där så hittade man spelet och gick som en ångvält genom serien, det räddade hedern, existensen och äran.

Div 1 D

Haninge

Haninge var under fjolåret en fräsch uppstickare i allettan, i år hade man också siktet inställt på allettanspel. Man var dock bedrövliga säsongen igenom och floppade totalt även i kvalspelet. Man får nu börja om i tvåan och så fort som möjligt försöka ta sig tillbaka.

Div 1 E

Lindlöven

Bloggen trodde att det skulle vara Lindlövens år i år, glömde dock bort att backsidan såg förskräckligt bräcklig ut. Man underpresterade säsongen igenom och slutade långt ner även i fortsättningsserien, det var endast förstakedjan som kom upp i en bra nivå.

Div 1 F

Olofström/Kristianstad

Olofström gjorde en bra höst och var otroligt nära att uppfylla målsättningen allettanspel, efter den missen och en omtalad fyllestyrning så rasade man ihop som ett korthus.

Kristianstad var trots en kompetent trupp inte ens nära spel i allettan och man var inte riktigt med i slaget om playoff heller. "Lillebror" Karlskrona snuvade dessa etablerade lag på playoffplatsen och nu får nog Karlskrona stoltsera som "storebror" åt dessa två lag.

Där har ni säsongens floppar kära läsare, är det något lag som jag har glömt så får ni gärna lämna en kommentar!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: chrille

väsby måste man nog ändå räkna som en flopp.de gick bra i grundserien före jul för att sedan totalt tappa allt i allettan.och ett lag som väsby måste ju iaf haft playoff som sämsta målsättning.

2009-04-15 @ 14:33:05
Postat av: Jimmy

Chrille:



Du har rätt men samtidigt så gjorde Väsby en försäsong som var allt annat än bra..Dom har inte haft så stark trupp i år och jag ser inte missen av playoff så allvarlig, fast det är klart att dom hade säkerligen den målsättningen inom gruppen..

2009-04-15 @ 14:55:08
Postat av: crille

lite sillyseason från örebrohåll.aki touminen ,gustav elebo,mikko laine samt tomas fahlkvist får inte några nya kontrakt med öhk.lite konstigt med fahlkvist då jag tycker han är riktigt bra.tomas skrev idag ist på för storsatsande karlskra.lycka till där.

2009-04-15 @ 20:09:39
Postat av: crille

tror vi glömde vita hästen va gäller säsongens floppar,hästan hade nämnligen HA som mål,men klarade inte ens sig till play offet.inte roligt att vara pekingbo :))

2009-04-16 @ 14:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0