Lite kontraktsförlängningar!


Fjolårets allsvenska lag Mariestad har under dom senaste dagarna fått tre viktiga påskrifter, genom dessa så kan man redan nu säga att dom kommer att bli ett habilt lag i ettan. Det har i en annan blogg snackats om kris i Mariestad då det var tal om att alla tongivande spelare skulle lämna, den krisen är nu avfärdad genom dessa förlängningar.

- Ronny "´Rockstar" Johansson ( Kaptenen och Mariestadlegendaren väljer att stanna ytterligare ett år, det tackar klubben för då Ronny på 187 matcher i div 1 mäktat med sanslösa 312 poäng. Han är dessutom den enda centern i svensk hockey som kör isborrsgreppet i tekningscirkeln, det om något är värt att uppmärksammas! )

- Fredrik Johnsson ( Även nästa legendar väljer att köra ett år till trots en del skadebekymmer, en frisk Fredrik kommer som vanligt att ösa in mål för klubben i sitt hjärta. 491 poäng på 342 div 1 matcher är ett lysande facit, av dom poängen är hela 271 stycken mål från denna snipers klubba. Respekt! )

- Daniel Johansson ( Poängproduktion och allsvenska går inte hand i hand för denna tvåvägscenter, div 1 hockeyn har däremot alltid bjudits på många poäng från denna killes klubba. En uppskattad spelare både på och utanför isen, blir en viktig kugge i årets Mariestadsupplaga. )

Som ni ser så är det viktiga förlängningar för klubben, dessa killar kommer vara den stomme och trygghet som man behöver i ett habilt lagbygge. Allettan nästa?

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Dribblern

Såg ett tidigare inlägg om att Viktor Edström skulle till Boden. Det var lite överdrivet sagt att han skulle vara högaktuell för klubben då jag känner honom personligen och kan säga att Boden hört av sig till honom men inte mer än så. Känns som att det nästan bara är underskriften som saknas om man är högaktuell och så nära är det inte här.

2009-04-27 @ 15:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0